Apartman ve Site Yönetimini Kolaylaştıran Girişim: Bulut Yönetim

Bulut Yönetim; apartman ve sitenizi internet üzerinden kolaylıkla yönetmenizi sağlayan bir girişim. Apartman ve site yönetimlerinin günlük olarak yaptığı işlemleri kolaylaştıran Bulut Yönetim güvenli, hesaplı, sorunsuz ve kullanıcı dostu yapısıyla verimliliği daha da artırmakta. Detaylar haberimizde

Bulut Yönetim; apartman ve sitenizi internet üzerinden kolaylıkla yönetmenizi sağlayan bir uygulama. Apartman ve site yönetimlerinin günlük olarak yaptığı işlemleri kolaylaştıran Bulut Yönetim güvenli, hesaplı, sorunsuz ve kullanıcı dostu yapısıyla verimliliği daha da artırmakta.

Bulut Yönetim, belli dönemlerde yapılan aidat takibi, gelir-gider takibi, raporlama, dokümantasyon, arşivleme, ticari sözleşmeler, bankacılık işlemleri, toplantı karar duyuruları, kanuni takipler gibi yönetimsel işlemlerin otomasyona bağlanmasını sağlar.  Bulut Yönetim 7/24 online tabanlı çalışan yapısıyla istenilen her yerde (tatilde, işte, evde vs.) yönetim işlemlerine ulaşmanıza imkan tanır.

128 bit SSL güvenlik sertifikası ile korunmuş e-tahsilat modülü ile kiracıların veya maliklerin aidat ödemeleri online olarak  ve kolay bir şekilde yapılabilir. Buna ek olarak kiracı, malik ve sakinlerle SMS, e-posta veya kayıtlı yazılı dokümanlarla iletişime geçilebilir.

Apartman ve site yöneticilerinin ihtiyaç duyduğu bütün finansal süreçleri entegre olarak takip edilmesini sağlayan Bulut Yönetim bu takibin yapılabilmesi için profesyonel finans bilgisine ihtiyaç bırakmaz. Aynı zamanda arka planda bütün verileri Tek Düzen Hesap Planı ile muhasebe raporlarına dönüştürür. Mizan, bilanço ve işletme hesabı defteri gibi resmi raporları kolaylıkla alarak muhasebe işlemlerini kendiniz de yapabilirsiniz.

Bulut Yönetim hakkında detaylı bilgi için www.bulutyonetim.com web adresini ziyaret edebilir, ihtiyacınız olan her şeyi tek bir ortamda yapmanızı sağlayan genel bilgilere ulaşabileceğiniz Bulut Yönetim Tanıtım Dokümanını inceleyebilir, aynı zamanda SSS bölümünden aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor