Software AG, Dünyanın En İyi Bilişim Teknolojisi Fikrini Arıyor!

Software AG'nin Üniversite İlişkileri Programı, dünya çapındaki üniversite öğrencilerine ve akademisyenlere hitap eden "Idea Contest" adı altında bir yarışma başlatıyor. Detaylar haberimizde..

Software AG'nin Üniversite İlişkileri Programı, dünya çapındaki üniversite öğrencilerine ve akademisyenlere hitap eden "Idea Contest" adı altında bir yarışma başlatıyor.

İş Süreçleri Mükemmelliği alanında lider yazılım şirketi Software AG, Üniversite İlişkileri Programı çerçevesinde düzenlediği ilk Innovation World Fikir Yarışması'nı "Idea Contest" adı altında başlatıyor.

Software AG ürünlerini kullanarak veri, entegrasyon ve iş süreçleri alanında en özgün fikri somut bir model ile ortaya koyan en iyi çalışma, ürünün geliştirilmesi için gereken 10 bin dolarlık ödülün sahibi olacak. Proje, aynı zamanda, dünyanın en etkili medya kuruluşlarının yanı sıra endüstri liderlerinin de katılacağı, 13-15 Ekim tarihlerinde ABD'nin New Orleans şehrinde düzenlenecek Innovation World 2014 konferansında sergilenen ürünler arasında yerini alacak.

Yarışmaya sunulacak projenin Software AG teknolojilerini ön plana çıkarması ve "dört büyük güç" olarak tanımlanan büyük veri, bulut, mobil ve sosyal medya trendlerini özgün bir yaklaşımla ele alması bekleniyor.

Software AG ürünleri

Software AG ürün ailesi, işletmelerin iş hedeflerini daha kısa sürede gerçekleştirmesine yardımcı olurken, Software AG'nin sunduğu büyük veri, entegrasyon ve iş süreçleri teknolojileri, müşterilerin operasyonel verimlilik elde etmesini ve sistemlerini modernleştirmesini sağlıyor. Aynı zamanda daha akıllı kararlar alabilmeleri ve daha iyi hizmet verebilmeleri amacıyla, mevcut sistemlerini optimize etmelerine de katkıda bulunuyor.

Başvurular ve detaylı bilgi

28 Şubat'a kadar university@softwareag.com adresine e-posta göndererek yarışmaya başvuran adayların, 17 Nisan'a kadar projeyi teslim etmesi gerekiyor. Kazanan takım ise 1 Mayıs'ta açıklanacak.

Yarışma ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek isteyenler okurlarımız Innovation World 2014 Idea Contest web sitesini ziyaret edebilirler. Tasarlanacak çalışmalar hakkında fikir sahibi olmak isteyenler ise, CEBIT Fikir Yarışması kapsamında daha önce ödül kazanan projelere göz atabilirler.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor