TurkNet Avrupa İş Ödülleri'nde (European Business Awards) Finalde!

Türkiye’den TurkNet, RSM International’in sponsorluğunda düzenlenen 2013-14 Avrupa İş Ödülleri’nde finale kalan 100 şirketten biri seçildi ve Ruban d’Honneur nişanına hak kazandı. Detaylar haberimizde..

Türkiye’den TurkNet, RSM International’in sponsorluğunda düzenlenen 2013-14 Avrupa İş Ödülleri’nde finale kalan 100 şirketten biri seçildi ve Ruban d’Honneur nişanına hak kazandı. Bilgi Sistemleri İş Dalı (The Infosys Business of the Year Award / €26-150m) kategorisindeki on Avrupa finalisten biri olan TurkNet, jürinin mayıs ayında ilan edeceği, tüm kategorilerde galip 10 şirket arasında yer almak için üçüncü ve final bölümde yarışacak.

TurkNet, 2013-14 Avrupa İş Ödülleri’nde Ruban d’Honneur nişanına layık bulunarak finale kaldı. TurkNet’in de değer bulunduğu Ruban d’Honneur nişanını kazanan 100 şirket, Avrupa iş dünyasının ve siyasetinin öncülerinden, akademisyenlerden ve girişimcilerden oluşan saygın bir jüri tarafından, 375 Ulusal Şampiyon arasından seçildi.

Dünyanın 7. büyük denetleme, vergi ve danışmanlık ağı olan, Avrupa İş Ödülleri’nin ana sponsoru RSM International CEO’su Jean Stephens, “100 Ruban d’Honneur kazananlarından olan TurkNet, Avrupa iş dünyasının en parlak örneklerinden birini oluşturuyor. Bu son ama çok önemli seçim aşamasında onlara başarılar diliyoruz ve 27 Mayıs 2014’te Atina’da düzenleyeceğimiz gala etkinliğinde tüm kategorilerde kazananları ilan etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

TurkNet Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebiler, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Avrupa İş Ödülleri’nde Ruban d’Honneur seviyesine ulaşmış olmaktan ve burada Türkiye’yi temsil etmekten büyük gurur duyuyoruz. Bizi destekleyen, bu heyacanlı başarımızda payı olan bütün kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. Avrupa İş Ödülleri, Avrupa’nın en dinamik şirketlerinin vitrini mahiyetinde ve şimdi jüriye işimizdeki başarıyı nasıl kazandığımızı daha detaylı anlatmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Avrupa İş Ödülleri CEO’su Adrian Tripp ise şu yorumda bulundu: “Jürimiz bu yılın yüksek standartlarından çok etkilendi. TurkNet, son derece çekişmeli geçecek final aşamasında en iyi şans dileklerini hak ediyor.”

Avrupa İş Ödülleri, her ülkeden ve sektörden irili ufaklı şirketleri bir araya getirerek mükemmellik, inovasyon, girişimcilik ve örnek uygulamalar konusunda başarılı kuruluşları ödüllendirmekte. Daha geniş bilgi icin  www.businessawardseurope.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca; 2013-14 Avrupa İş Ödülleri'nde finale kalan diğer 8 Türk şirketlerimizi bu sayfadan inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Haberler kaynaklı alıntı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor