Paymentwall CEO'su Onur Günday Mobil İstanbul'da Tecrübe Paylaşıyor!

Mobil İstanbul bu ay sektörün başarılı girişimci ve yöneticilerini misafir edip, onların tecrübelerini, sektör içgörülerini, teknoloji bilgilerini dinleyeceğimiz "Tecrübe" temalı etkinliklerimizin ilkini gerçekleştiriyor. İlk konuk Paymentwall CEO 'su Onur Günday, etkinlik 18 Şubat'ta.

Mobil İstanbul, "Tecrübe" temalı etkinliğinin ilk konuşmacısı Amerika ve Avrupa 'nın yedi şehrinde operasyonları olan, tüm dünyada birçok SaaS hizmeti, web servislerine, online oyunlara, e-learning ve arkadaşlık sitelerine, mobil uygulamalara hepsi bir arada ödeme sistemleri hizmeti veren San Francisco merkezli Paymentwall'un kurucusu Onur GÜNDAY olacak.

Etkinlikte; girişimcilik, ekip kurma, yatırım bulma, ödeme sistemleri, oyun sektörü, SaaS, "uygulamalar için gelir sağlama" gibi konular konuşulacak.

Etkinlik 18 Şubat Salı akşamı 19:00'da coworking space konseptiyle hizmet veren YAZANE'de gerçekleşecek. 19:00'da yiyecek ve içecek ikramıyla birlikte networking saati, 20:00'de ise Onur Günday ile gercekleşecek sohbet başlayacak.

Daha verimli bir networking ortamının sağlanması amacıyla katılım sınırlı, bu sebeple katılmak isteyen okurlarımızın kayıtlarını bu linkten hemen gerçekleştirmelerini tavsiye ediyoruz.

Mobil Istanbul hakkında daha fazla bilgi için www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir, platformun paylaşımlarını facebook, twitter ve linkedin hesaplarından takip edebilirsiniz.

Haberimizi mobil bilişim sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor