BIC, Girişimcilerle Buluşmaya 17 Ocak'ta İstanbul'da Devam Ediyor!

BIC Angels, düzenli olarak organize ettiği Yatırımcı Girişimci Buluşmaları'na devam ediyor. Sıradaki buluşma 17 Ocak 2014 günü URBAN STATION'da. Girişiminizle birlikte davetlisiniz. Detaylar haberimizde..

BIC Angels, 17 Ocak 2014 günü URBAN STATİON'da  girişimcilerle buluşuyor.Yatırım arayışındaki girişimcilere yönelik olarak İstanbul, Urban Station'da düzenli olarak organize edilen BIC Angels girişimci buluşmalarına katılmanızı tavsiye ediyoruz.

Katılım koşulları:

Öncelikle etkinliğe kaydınızı gerçekleştirin. Etkinlik günü için bir sunum hazırlayın (yatırımcı sunumu için bakınız: http://www.slideshare.net/goldfinger80/investor-presentation-template-1227413). 10 dakika boyunca fikrinizi veya şirketinizi anlatma imkanınız olacak daha sonra BIC ekibi sizinle fikriniz hakkındaki düşüncelerini paylaşacak. (10 dakika)

Kaydınızı gerçekleştirdikten sonra, BIC Angel Invesments ekibi size telefonla ulaşıp sunum başlangıç saatinizi sizinle birlikte netleştirecektir. Kayıtların arasında bir seçim yapılacağı için, her proje sunuma çağrılmayabilir.

Katılım bedeli: Bu etkinlik ücretsiz olup, girişimcilerle tanışmak ve olası işbirliği imkanlarını konuşmak amacıyla buluşuluyor.

BIC Angel Investments Hakkında

BIC Angel Investments, teknoloji, e-ticaret, mobil uygulamalar, sosyal ağlar, zenginleştirilmiş gerçeklik veya cloud bazlı çözümler içeren projelerle ilgilenen bir yatırım şirketi. 250 K $’a kadar melek yatırımlarla birlikte, strateji, back office hizmetleri ve teknoloji gibi alanlara da destek vermekte. Startup'ların sağlıklı büyümeleri için sadece paraya değil aynı zamanda tecrübeye ve profesyonel hizmetlere de ihtiyaç duyduklarını düşünüyor, çalışmalarını bu doğrultuda yapılandırıyor.

Etkinliğe katılım kaydınızı buradan yapabilirsiniz. Haberimizi yatırım arayan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor