Teknoloji, Yazılım, Bilişim ve Programlama Videoları BilişimTV'de Bir Arada!

Bilişim eğitimi videolarının internette bulunmasının giderek zorlaştığı bir dönemde; bu arayışlar Savaş Doğan’ın “Amme Hizmeti” olarak tanıttığı Bilişim TV ile son buluyor. Detaylar haberimizde..

Bilişim sektöründe Türkçe kaynaklar gün geçtikçe artış göstermekte. 2000’li yıllarda ciddi Türkçe kaynak sıkıntısı çeken sektör profesyonelleri ve öğrenciler şu an anadilde yayınlanmış içeriklerin kıymetini iyi bilmekte.

Bilişim sektörüne yönelik Türkçe içeriklerden en çok tercih edilenler bilişim eğitim videoları. Fakat gerçekten yararlı bilişim videolarını bulmak, gerek Google’da gerekse Youtube gibi sitelerde zannedildiği kadar kolay olmuyor.

Bilişim sektöründe ki video içeriklere yönelik giderek artan bu arayışlar; girişmci ve bilişim uzmanı olan Savaş Doğan’ın “Amme Hizmeti” olarak tanıttığı Bilişim TV ile son buluyor.

Şu ana kadar 200’den fazla Türkçe; Teknoloji, Bilişim ve Programlama videolarını tek tek incelenerek BilisimTv.Com web adresinde yayınlanmış ve her gün yeni videolar eklenmeye devam ediyor.

BilisimTv.Com ile özellikle programcılığa meraklı gençlere ve öğrencilere faydalı olacak güzel bir video içerik projesi ortaya çıkmış. Sitede, kategori ve etiket mantığıyla kolayca istenilen videolara ulaşmak da mümkün.

Savaş Doğan'ı amme hizmet projesi için başarılar diliyor, ilgilenen okurlarımızı www.BilisimTv.Com'a davet ediyoruz.

Haberimizi bilişim sektörümüzdeki genç girişimcilerimiz ve öğrencilerimiz başta üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor