Teknoloji Duayenleri Yeni Dijital Dünya Zirvesi'nde Buluşuyor

Dünyanın sayılı kentlerinden İstanbul, bu yıl ilk kez Yeni Dijital Dünya Zirvesi’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bilgi Ekonomisi Derneği’nin destekleri ile organize edilecek zirve, 26 Aralık Perşembe günü Hilton İstanbul’da düzenlenecek. Detaylar haberimizde..

ABD Başkanı Barack Obama’nın ABD Başkanlık Seçimlerinde Danışmanlığını yapan RogerFisk’in konuşmasıyla renk katacağı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve Bilgi Ekonomisi Derneği Kurucu Başkanı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekili AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun katılacağı zirve, 26 Aralık Perşembe günü saat 09:00-18:00 saatleri arasında İstanbul Hilton Otel’de düzenlenecek.

Dünyanın sayılı kentlerinden İstanbul,bu yıl ilk kez Yeni Dijital Dünya Zirvesi’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bilgi Ekonomisi Derneği’nin destekleri ile organize edilecek zirve, 26 Aralık Perşembe günü Hilton İstanbul’da düzenlenecek. Zirvede "Dijital Dünya’da Yeni Nesil Eğitim Teknolojileri", "Dijital Dünya’nın Geleceği", "Dijital Vatandaş Algısı ve Memnuniyeti", "Yeni Nesil Medya'nın Son Kullanıcıya Etkileri" ve "Mobil Teknolojilerin Geleceği" konuları ele alınacak.

Dünyanın En Etkili Sosyal Medya Danışmanı RogerFisk Konuşmasıyla Renk Katacak…

ABD Başkanı Barack Obama’nın 2008 ve 2012 yıllarında gerçekleşen ABD Başkanlık seçimlerini kazanmasında büyük rol üstlenen RogerFisk, “Yeni Dijital Dünya Zirvesi” kapsamında bir konuşma yapacak. Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı ve Bilgi Ekonomisi Derneği Başkanı Bilim Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Türkiye’nin en genç milletvekili AK Parti İstanbul Milletvekili Bilal Macit, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu dijital alanda yaşanan yeni gelişmeler hakkındasöz alacak.

Yeni Dünya Dijital Zirvesi Geleceğe Işık Tutacak

Son yıllarda ekonomi ve finans merkezi olma özelliği taşıyan İstanbul, geliştirilen teknolojik alt yapı sistemleri ile de dünyanın önemli merkezleri haline geldi. Kamu ve özel sektörde yaşanan teknolojik ilerlemeler, yatırımlar ve Ar-Ge çalışmalarının ele alınacağı Yeni Dijital Dünya Zirvesi’nde geçmiş çalışmalara ve önümüzdeki yıllarda yapılacak çalışmalara ışık tutacak.

Haberimizi "Yeni Dijital Dünya Zirvesi" ile ilgilenen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor