GARAJ Girişimcilik Merkezi, Yeni Girişimcilerini Bekliyor!

TEPAV ve TOBB ETÜ tarafından Viveka ortaklığında hayata geçirilen girişimcilik merkezi GARAJ, yeni dönem başvurularını almaya başladı.Son başvuru tarihi ise 15 Ocak 2014 Detaylar haberimizde..

TEPAV ve TOBB ETÜ tarafından Viveka ortaklığında hayata geçirilen girişimcilik merkezi GARAJ, yeni dönem başvurularını almaya başladı. GARAJ’a kabul edilenler ücretsiz olarak 6 aylığına ofis alanına sahip olacak ve mentörlük ile networking destekleri almaya hak kazanacak.

Garaj'daki Hizmetler Nelerdir ? 

  1. Mentor Desteği :Projenin tüm aşamalarında iş geliştirme, ticarileşme, proje yönetim, finansal planlama, yatırım sürçleri ve yatırımcı ilişkileri alanlarında mentor desteği.
  2. Tasarım ve Yazılım Desteği : Projenin teknik geliştirme aşamalarında yazılım, UI, UX, SEO alanlarında teknik mentorlarla birebir çalışma imkanı.
  3. Ofis ve Altyapı Desteği : TOBB ETÜ Kampüsü içinde kolay ulaşım imkanı ve güçlü altyapı ile ofis alanı, internet, sunucu, toplantı odası, eğitim salonu destekleri.

GARAJ'da çalışmak, ofis alanına sahip olmak ve GARAJ Hızlandırıcı Programı'na katılmak isteyen girişimciler 15 Ocak 2014 tarihine kadar www.garaj.org.tr adresinden başvuru yapabilecek. Programa iş fikri olsun olmasın girişimci olmak isteyen herkes katılabiliyor. Programa katılmaya hak kazananlar ofis alanı, mentörlük ile networking desteklerinin yanında GARAJ'daki girişimcilerle ve GARAJ'da düzenlenen etkinliklere katılan başarılı isimlerle biraraya gelme şansı da yakalayacak.

Aytıntılı bilgi ve başvuru için www.garaj.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Tepav hakkında bilgiye buradan,  viveka hakkında bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

Haberimizi girişimcilik merkezlerinde yer almak okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.
Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor