Yılbaşı Yaklaşırken İnternetten Hediye Siparişi Artıyor

Yılbaşında sevdiklerine hediye almak isteyenler internetten alışveriş hacmini artırıyor. Kişisel ürünler en fazla tercih edilen hediyeler arasında yer alıyor. Detaylar haberimizde..

Yılbaşı yaklaştıkça her yıl olduğu gibi bu yılda alışveriş hacmi artmaya başladı. Sevdiklerine hediye almak isteyenler farklı seçenekler için interneti tercih ediyor. İnternetin sunduğu en büyük cazibe ise farklı hediyeler bulabilmek için oturduğunuz yerden araştırma yapabilme olanağı.

Özellikle son iki yıl içerisinde kişisel ürünler konusunda hayatımıza giren internet girişimleri internet kullanıcılarının hediye konusunda öncelikli tercihi olmaya başladı.

Rekabetin yoğun olduğu ve kar marjlarının düştüğü e-ticaret kategorileri için yüksek sermaye ve yatırım ihtiyacı olması sebebiyle farklı seçeneklere yönelen internet girişimcileri özellikle kişiye özel ürünler kategorisini tercih ediyor.

Kişiye özel kitap ve takvimler üreten Lukapu.com yöneticisi Mahir Ariti, yıl sonunda web sitelerine gelen siparişlerin normal dönemlerin 4 katına çıktığını, artan talebin zamanında karşılanabilmesi ve hediyelerin adreslerine zamanında ulaşabilmesi için 22 Aralık tarihinden sonra sipariş alınmadığını belirtiyor.

Özellikle Lukapu Dev adını verdikleri 29,5cm x 29,5cm ebadında sert kapaklı fotokitapların yüksek sipariş aldığını belirten Ariti; “Lukapu fotokitaplar farklı bir hediye seçeneği olması nedeniyle özel günlerde çok fazla tercih ediliyor. Lukapu, farklı ve unutulmaz hediyeler almak isteyenler için güzel bir yılbaşı hediyesi seçeneği sunuyor.” dedi.

Lukapu Fotokitap müşterilerinin ağırlığını Anneler oluşturuyor. Annelerin çocukları için yaptırdığı kitaplar en fazla sipariş verilen Fotokitapların başında yer alıyor. Lukapu’ya İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinden sipariş geliyor. Her yaştan müşteri grubuna hitap eden Lukapu’da en fazla alışveriş 24 ile 34 yaş aralığında internet kullanıcıları tarafından gerçekleştiriliyor.

Kişiye özel ürünler yeni yılda sevdiklerine farklı bir hediye vermek isteyenler için güzel bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Lukapu Fotokitaplar ve masa takvimleri 25 TL’den başlayan seçenekler ile her bütçeye hitap ediyor. 22 Aralığa kadar tüm ürünlerde %25 indirim sunan Lukapu ürünlerini incelemek için www.lukapu.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi yılbaşı hediyesi arayışında olan ve indirimlerinden yararlanmak isteyen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

hediyelik dekor
hediyelik dekor
ilginç ve sürpriz hediyeler ile sevdiklerinizi sevindirebileceğiniz bir adres www.dekorhediye.com da yeni yıla özel sürpriz hediyeler sizleri bekliyor..

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor