Girişim Fabrikası Sınırları Aşıp Yunanistan'a Taşıyor

2011 yılından bu yana girişimcilerin iş kurma aşamasına ulaşmalarına yardımcı olan Girişim Fabrikası Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Kasım 2013 itibariyla Yunanistan ID-GC ile birlikte bir hızlandırma programı olan “Disrupt Startup Scale Up Founder Bootcamp”i başlatıyor. Detaylar haberimizde..

2011 yılından bu yana girişimcilerin fikir aşamasından iş kurma aşamasına en hızlı şekilde ulaşmalarına yardımcı olan Girişim Fabrikası Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Kasım 2013 itibarıyla Yunanistan Industry Disruptors-Game Changers (ID-GC) ile birlikte bir hızlandırma programı olan “Disrupt Startup Scale Up Founder Bootcamp” i başlatıyor.

23-24 Kasım 2013’te Yunanistan’da Disrupt Startup Scale Up etkinliğinde yaklaşık 1000 kişiyle gerçekleşen bir workshop ile duyurusu (*) yapılan “Disrupt Startup Scale Up Founder Bootcamp” Programı, Yunanistan-Türkiye arasındaki ilk girişimcilik işbirliği olacak.

Yunanistan’da girişimci ekosistemini geliştirmek ve işbirliğini artırmak için başvuruları 15 Aralık’ta başlayacak olan Disrupt Startup Scale Up Founder Bootcamp, iki ülke arasındaki girişimci değişimini de hedefliyor. Online başvuru sonrasında seçilerek yarı finale kalan ekipler, Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Direktörü İhsan Elgin’in vereceği eğitimi almaya hak kazanacak.

Yarı finalistler arasından jüri tarafından seçilecek 3 ekip, Türkiye’de Girişim Fabrikası’nın inkübasyon, mentor desteği alma ve network’üne erişim hakkının yanı sıra Girişim Fabrikası Demo Günü’nde girişimlerini sunma ve yatırım arama fırsatını yakalayacak.

Disrupt Startup Scale Up Founder Bootcamp Programı ile ilgili daha fazla bilgi almak ve Girişim Fabrikası’nın etkinliklerinden haberdar olmak için www.girisimfabrikasi.com adresi ziyaret edilebilirsiniz. Ayrıca www.eventora.com/en/Events/disrupt-startup-scaleup adresini de ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Fabrikası Hakkında: Girişim Fabrikası teknoloji alanında yüksek potansiyelli, sürdürülebilir işler kurmak isteyen tekno-girişimcileri fikir aşamasından ürün lansmanı aşamasına kadar destekleyen iş hızlandırma programıdır. Amacı genç girişimcilerin bu yeni girişim maceralarındaki kaynak ve bilgi ihtiyacını karşılamak olan Girişim Fabrikası, Türkiye’nin öncü girişimcilik üniversitesi Özyeğin Üniversitesi ve girişimcileri her alanda destekleyen Turkcell ve Türk Ekonomi Bankası  ana iş ortaklığında, kar amacı gütmeyen bir girişimdir.

Haberimizi girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor