Girişim, İnovasyon ve Yönetim Dergisi Optimist'in Aralık Sayısı Çıktı

Türkiye ve dünyadan girişim, inovasyon ve yönetim alanındaki gelişmeleri sayfalarına taşıyan Optimist’in bu ayki kapak konusu dünya ve Türkiye’nin enerji görünümünü ortaya koyuyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye ve dünyadan girişim, inovasyon ve yönetim alanındaki gelişmeleri sayfalarına taşıyan Optimist’in bu ayki kapak konusu dünya ve Türkiye’nin enerji görünümünü ortaya koyuyor.

Artan enerji ihtiyacını karşılamak ve hedeflerine ulaşabilmek için Türkiye’nin yenilenebilir enerji ve verimlilik alanında atabileceği adımları, megakentlerin iklim değişikliği önlemleriyle elde ettiği çevresel ve ekonomik faydaları ve küresel enerji oyunundaki gelecek projeksiyonlarını alanında uzman isimlerin görüş ve röportajlarıyla bu kapsamlı enerji dosyasında bulabileceksiniz. Yakın gelecekte beklenen siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmeleri ortaya koyan Dünya Ekonomik Forumu’nun “2014 Küresel Eğilimler” başlıklı raporu; “Türkiye’nin Kadın Girişimcisi 2013” ödülüne layık görülen Aytül Erçil ve 212 Capital Partners’ın kurucu ortağı Ali Karabey ile röportajlar; bir süre önce hayata geçen Sabancı Üniversitesi Girişimcilik Kurulu & SUCOOL Ön Kuluçka Merkezi’nin faaliyetleri; Yemeksepeti’nin kurucularından Melih Ödemiş’in girişimcilere önerileri bu sayıda okuyacağınız konulardan bazıları…

Optimist’in bu ay okurları için özel bir ilavesi de var. Dünyanın en eski ve en geniş sosyal girişimci ağı Ashoka işbirliğiyle hazırlanan “Değişim İçin Sosyal Girişim” adlı 40 sayfalık özel ek, Türkiye’de sosyal girişimcilik alanındaki en güncel gelişmeleri ortaya koyuyor.

Girişimciler, yöneticiler, kadın girişimci ve profesyonel çalışanlar, akademisyenler, ekonominin ve sivil toplumun tüm aktörleri için yeni döneme ilişkin derinlikli araştırma, analiz ve çarpıcı röportajların yer aldığı Optimist’in Aralık sayısını, D&R mağazaları ve bayilerde bulabilirsiniz.

Girişim, İnovasyon ve Yönetim dergisi Optimist hakkında daha fazla bilgi ve önceki sayılar için www.optimistdergi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Derginin online paylaşımlarını facebook ve twitter profillerinden takip edebilirsiniz.

Kurumsal Haberler kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor