Global Startup Battle'da Yarışan Türk Girişirimleri Desteklerinizi Bekliyor!

Global Startup Battle her sene girişimcilik haftasına denk gelen hafta Startup Weekend de ortaya çıkan projelerin dünya genelinde yarıştırıldığı bir arena. Bu sene bu yarışmada yarışna 2 Türk girişimi oylarınızı bekliyor. Detaylar haberimizde..

Global Startup Battle her sene girişimcilik haftasına denk gelen hafta Startup Weekend de ortaya çıkan projelerin dünya genelinde yarıştırıldığı bir arena. Bu sene  bu yarışmada yarışna 2 Türk girişimi oylarınızı bekliyor.

Projeler 5 Ayrı Kategoride Yarışıyor

  • Champion's Circle: Başvurduğu şehirde düzenlenen startup weekend etkinlikleri finalinde ilk ikiye girmiş girişimlerin yarıştığı Şampiyonlar Kategorisi.
  • E-commerce Circle: İnternet üzerinden ticaret modeli içeren girişim projelerinin yarıştığı ETicaret Kategorisi.
  • Innovators Circle: Domain sponsoru olan .co, tüm katılımcılara ücretsiz .co uzantılı domainlerini sağlıyor. .Co uzantılı bir domainden yayınlanan girişim projeleri bu kategori de yarışıyor.
  • Activate Circle: Startup Weeekend ana sponsorlarından Amazon ‘un tüm katılımcılara dağıttığı 100 USD değerinde kuponlar var. Bu kategoriye başvurabilmek için bu kuponların aktif edilmiş olması ve amazonun bulut servislerinden birinin projede kullanılıyor olması gerekiyor. Bunu sağlayan girişimler bu kategoride yarışıyor.
  • Women's Circle: Bu kategorinin ana sponsoru yine Startup Weekend'in global destekçilerinden Coca Cola, burda yarışma şartı takımın en az yarısının kadın olması ve takıma bir kadının liderlik ediyor olması.

Geçtiğimiz haftalarda Ege Üniversitesi teknoloji transfer ofisi Ebiltem de düzenlenen SWİzmir ’de ortaya çıkan projelerden olan QrtyApp ve Parallise girişim projeleri Global Startup Battle'a başvurmuş.

Projelerden kısaca bahsedecek olursak;

QrtyApp: Gittiğiniz mekanlarda adisyonlar üzerinden para biriktiren sadakat sistemi. Gittiğiniz mekanlarda QRTY kullanıyorsunuz, ödediğiniz hesabın bir kısmı hesabınızda birikiyor ve tekrar gittiğinizde biriken bonuslarını harcayabiliyorsunuz. Projeyi www.qrty.co web adresinden inceleyebilirsiniz.

Parallise: 2.5 boyutlu resimler oluşturmanıza ve paylaşmanıza olanak veren uygulama. Projeyi parallise.launchrock.co web adresinden inceleyebilirsiniz.

Gelelim oylamaya! Haber başlığımızda da belirttiğimiz gibi bu iki türk girişimi desteğe ihtiyaç duyuyor ve oylarınızı bekliyor.

QrtyApp girişimi Activate Circle ve Innovative Circle kategorilerinde yarışıyor. bit.ly/GSBaws1 ve bit.ly/GSBco1 adreslerinden oyunuzu kullanabilirsiniz.

Parallise girişimi ise Women's Circle kategorisinde yarışıyor. bit.ly/GSBwo adresinden oyunuzu kullanabilirsiniz.

Oyunuzu nasıl kullanacağınız konusunda sıkıntı yaşıyorsanız aşağıdaki şu görselden yardım alabilirsiniz.

QrtyApp ve Parallise girişimlerine başarılar diliyor, haberimizi online girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor