Keiretsu Forum İstanbul'dan Girişimcilere Sunum Teknikleri Eğitimi!

Keiretsu Forum İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde Girişimci Seminerlerine 17 Aralıkta Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsünde Etki Yaratan Sunum Teknikleri semineri ile devam ediyor. Detaylar haberimizde..

Üç kıtada yirmi altı şubesi ve 1000’in üstünde akredite yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcılık ağı olan Keiretsu Forum, 2012 Eylül ayında İstanbul ofisi ile Türkiye'deki faaliyetlerine başlamış, 14 Mayıs 2013'deki İş Planı Eğitimi semineriyle girişimcilerle ve girişimci adaylarıyla periyodik seminer/eğitim buluşmalarına başlamıştı.

Girişimci ve Girişimci Adayları ile 7. Buluşma

Keiretsu Forum İstanbul, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde Girişimci Seminerlerine 7.siyle, Etki Yaratan Sunum Teknikleri Semineri ile devam ediyor. Medya Sponsoru olduğumuz; İş planı, şirket değerleme ve girişimci - yatırımcı ekosistemi, yalın girişim, Egile & Scrum seminerlerinden sonra bu kez girişimciler 17 Aralık'da;

  • Entrepreneurs’ Organization Genel Sekreteri Engür Rutkay’dan sunumlarda etki nasıl oluşturulur?
  • Etkin sunumun nasıl yapılır?

sorularının cevaplarını öğrenecekler.

Daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki etkinlik görselini inceleyebilir, dilerseniz etkinliğe ücretsiz kaydınızı Melih Efeoğlu'na (melih.efeoglu@keiretsuforum.com.tr adresine) isim, soyisim, telefon, mail ve meslek bilgilerinizi göndererek yaptırabilirsiniz.

Keiretsu Forum İstanbul'un faaliyet ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi için www.keiretsuforum.com.tr web adresini ziyaret edebilir, yapılan paylaşımları Facebook sayfasından ve Twitter profilinden takip edebilirsiniz.

Unutmayın, Etki Yaratan Sunum Teknikleri eğitim semineri 17 Aralık 2013 Salı günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde. Tüm girişimci ve girişimci adayı okurlarımızı bu ücretsiz seminere davet ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Yasemin Öksüz Hakkında

Lisansını Başkent Üniversitesi “Halkla İlişkiler ve Tanıtım” bölümünde tamamlayan yazar, Ankara Üniversitesi “İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı” alanında yüksek lisans yaptı. Ulusal bir reklam ajansında reklam koordinatörü olarak da görev yapan yazar bu görevinin yanı sıra  Ocak 2013 ve Aralık 2013 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor