Teknoloji Odaklı Girişimciler, Ekibinizi Yeni Venturro İle Kurabilirsiniz!

Venturro, yerli tekno-girişimcilerin buluşma platformu, yeni sosyal medya yapısıyla beta olarak yeniden açıldı. Detaylar haberimizde..

Venturro, yerli tekno-girişimcilerin buluşma platformu, yeni sosyal medya yapısıyla -beta- olarak yeniden açıldı, davetiye sistemi yerine artık, LinkedIn, Facebook ve Twitter ile kolayca üye olabiliyorsunuz.

“Yazılım yapamıyorum ama süper bir fikrim var”, “Fikrimi hayata geçirmek için bir ekip kurmam lazım”, “fikrim de ekibim de var ama yatırıma ihtiyacım var”, “kurumsal hayat bana göre değil” veya hepsinden öte “yatırım yapacağım bir proje arıyorum” diyenlerdensen Venturro doğru adres.

Girişimciler Buluşuyor

Venturro aracılığıyla kendinizi ve iş fikrinizi tanıtabilir, girişiminizi bir sonraki safhaya taşımak için gereken ihtiyaçlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Fikrinizi hayata geçirme sürecinde en çok ihtiyacınız olacak yazılımcı, tasarımcı, hukuk danışmanı veya yatırımcı ortak bulmak için Venturro’yu kullanarak avantaj sağlayabilirsiniz.

Profilinizi Oluşturun

İlk olarak işe kendini tanıtarak başlamak önemli. Bu sayede hem diğer girişimcilerin seni daha kolay bulmasını sağlayabilir hem de ihtiyaçlarına uygun kişileri takımına davet edebilirsin. Yetkinliklerini ve ne aradığını belirtmen özellikle önemli olacak ve size kolaylık sağlayacaktır

Girişimizi Tanıtın

Projeniz henüz fikir aşamasında ya da şirketleşmiş olabilir. Venturro her aşamadaki girişimcinin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kurulmuş. Girişiminiz ister fikir aşamasında olsun, ister şirketleşmiş Venturro üzerinden tanıtarak daha fazla kişiye ulaşmayı başarabilirsiniz. Takımınız için ihtiyacınız olan yetenekler de bu sayede sizi daha yakından tanıma imkanı bulabilecektir.

Etkinlik Oluşturun

Etkinlikler, girişimcilerle buluşmak için en etkili yöntemdir. İsterseniz kendi etkiliğinizi oluşturabilir, isterseniz de diğer etkinliklere katılarak ekosistemdeki girişimciler ve paydaşlar ile buluşabilirsiniz.

Burak Yaman, İhsan Elgin ve Timuçin Tuncer'i ekosistemimize katma değer sağlayacak girişimleri için tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Yeni Venturro'yu incelemek ve kullanmaya hemen başlamak için www.venturro.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi teknoloji girişimleri ile ilgilenen girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Yasemin Öksüz Hakkında

Lisansını Başkent Üniversitesi “Halkla İlişkiler ve Tanıtım” bölümünde tamamlayan yazar, Ankara Üniversitesi “İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı” alanında yüksek lisans yaptı. Ulusal bir reklam ajansında reklam koordinatörü olarak da görev yapan yazar bu görevinin yanı sıra  Ocak 2013 ve Aralık 2013 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor