Girişimciler, Yeni Çalışma Trendi Ortak Ofisler Hakkında Bilgi Sahibi misiniz?

E-ticaret, dijital pazarlama, arama motorları ve sosyal ağların oluşturduğu global portansiyel güç, ülkemizdeki girişimcilik ekosisteminin oluşmaya başlamasıyla birlikte çalışma alışkanlıklarını da değiştiriyor. Artık yeni çalışma trendi Ortak Ofis. Detaylar haberimizde..

Son dönemde; e-ticaret, digital pazarlama gibi internet üzerinden faaliyet gösteren şirket sayılarının artması ve ülkemizde melek yatırımcıların girişimcileri desteklemesi ile girişimcilik popüler bir noktaya getirdi.

Bu güne kadar birçok girişimci bir takım maliyetlerden dolayı fikrini gerek yönetim gerekse maddi kaynaklardan dolayı uygulamaya geçirememişti. Arama motorları ve sosyal ağlar ile anında ulaşabileceğiniz, 1 milyarı aşan aktif internet kullanıcısı, şirketlerin ve girişimcilerin ürünlerini pazarlamakta cesaretlendiren ve bu cesaretle fikri uygulamaya geçirmekte büyük bir etken oluyor.

KOSGEB gibi kurumlar aracılığı ile şirket kuruluşları için hem maddi destek hem iş planları ile ilgili yol gösterici kurslar verilmesinin yanı sıra melek yatırımcılar tarafından verilen mentörlük ler  de her girişimcinin startup döneminde maximum verimlilik minimum hata ile çalışmasına yardımcı oluyor.

Özetle; e-ticaret, dijital pazarlama, arama motorları ve sosyal ağların oluşturduğu global portansiyel güç, ülkemizdeki girişimcilik ekosisteminin oluşmaya başlamasıyla birlikte çalışma alışkanlıklarını da değiştiriyor. Artık yeni çalışma trendi Ortak Ofis.

Maddi desteği buldunuz, stratejik planlamınızı yaptınız, peki aldığınız bütün yatırımı prestijli bir ofise mi yatıracaksınız?

Bu durumda girişimcilerin imdadına ortak ve hazır ofisler yetişiyor! İnternette hayranlıkla fotoğraflarına baktığımız o prestijli ofislere, hiçbir yatırım yapmadan sizde çok düşük maliyetler ile sahip olabilirsiniz.

eOfis; girişimcilerden holdinglere kadar ofis ihtiyacı olan tüm profesyonellere ve çalışma ekiplerine hazır ofis alanları sunuyor.

Sözleşme imzaladığınız anda kullanmaya başlayabileceğiniz kira faturası dışında hiç bir maliyet ve ofis problemi ile uğraşmadan işenize odaklanabileceğiniz, hayalinizdeki ofis ortamında, çok farklı alanlarda faaliyet gösteren şirketlerle tanışıp networkünüzü genişletebileceğiniz bir ofis düşünün..

eOfis'in avantjları;

eOfis’ in İstanbul'da 5 prestijli lokasyonda bulunan ofislerini sadece bir sözleşme ve tek kira ile kullanabilme avantajı, aylık ofis giderinizi 500 tl ile sınırlandırmanıza yardımcı oluyor. Ödemiş olduğunuz kira bedeli karşılığında ofiste bulunan sekreter posta-kargonuzu takip ediyor, telefonlarınızı sizin şirketinizin ismi ile karşılayıp dilerseniz cep telfonunuza aktarıyor, misafirlerinizi karşılayıp size bilgi veriyor. Ofis te kullandığınız teknik alt yapı (fiber internet, IP telefon santrali), mutfak hizmetleri, tam donanımlı toplantı odaları ve kusursuz bir hizmet ile müşterilerinize kusursuz bir görünümün yanı sıra krumsallığa adım atmanızı sağlıyor.

eOfisim mobil uygulaması ile aynı zamanda almış olduğunuz sekretarya hizmetini de uzaktan yönetebilme imkanına sahip oluyorsunuz. Siz ofiste olmasanız bile sekreterya desteği akkıllı telefonunuzda tek bir dokunuş uzağınızda oluyor.

Hazır ve Ortak ofislerden alabileceğiniz hizmetler;

  • Plazada prestijli bir iş adresi
  • Sekretarya
  • Posta-Kargo takibi
  • Şirketizin kurumsal kimliği ile açılan telefon hattı
    • Gelen telefon çağrılarınının canlı sekreter tarafından karşılanıp cep telefonunuza aktarması, anlık olarak size mail ve mobil uygulama üzerinden notification ile bilgilendirilmesi. Günlük ve haftalık gelen çağrıların tarafınıza raporlanması.
  • Teknik alt yapısı hazır, modern dizayn edilmiş ofis ve toplantı salonları.
  • Sabit bir kira gideri içerisinde verilen hizmetler;
    • İnternet
    • Mutfak hizmetleri (Çay, Kahve, vb. Sıcak içecekler.)
    • Fotokopi, Fax, Tarayıcı

eOfis hangi lokasyonlarda hizmet veriyor?

  • EGS Business Park - Yeşilköy
  • Flora Suite Offices - Ataşehir
  • Elhamra İş Merkezi - Taksim
  • Garden Office - Bakırköy ( Marmara Forum )
  • Hukukçular Towers - Kartal

eOfis'in siz değerli girişimciler için sunduğu tüm bu hizmetlerin detaylarını incelemek için www.eofis.com.tr web adresiniz ziyaret edebilirsiniz. 

Ayrıca 444 34 80'den bilgi isteyebilir, ofis ortamlarını buradan sanal turlayabilirsiniz. Haberimizi ofis arayışında olan girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor