Keiretsu Forum, Melek Yatırımcıları Borsa İstanbul'da Buluşturuyor

Keiretsu Forum İstanbul, Global Girişimcilik Haftası kapsamında Borsa İstanbul sponsorluğunda tüm melek yatırımcıları, 20 Kasım’da Borsa İstanbul’un İstinye’deki merkezinde bir araya getirecek. Detaylar haberimizde..

Keiretsu Forum İstanbul, Global Girişimcilik Haftası kapsamında Borsa İstanbul sponsorluğunda tüm melek yatırımcıları bir araya getirecek. 20 Kasım’da Borsa İstanbul’un İstinye’deki merkezinde gerçekleşecek Keiretsu Forum Angel Capital Forum buluşmasına Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcıları katılacak.

Gerçekleştirdiği melek yatırımlarla ülkemizdeki melek yatırımcılığın yönünü belirleyen Keiretsu Forum İstanbul, Türkiye’deki melek yatırımcıları bir kez daha bir araya getirecek. Keiretsu Forum’a başvuran girişimciler titiz bir eleme sürecinden geçtikten sonra aylık toplantılarla Keiretsu Forum yatırımcı üyelerine sunumlarını gerçekleştirirler. Global Girişimcilik Haftası kapsamında Keiretsu Forum İstanbul ve Borsa İstanbul iş birliği ile 20 Kasım’da melek yatırımcıların katılımına açık bir şekilde düzenlenecek Angel Capital Forum’da, farklı sektörlerde faaliyet gösteren 4 girişimci şirket katılımcılar ile paylaşılacak.

GP Trust Finansal Yönetim ve Danışmanlık Yönetici Direktörü Pınar Eczacıbaşı’nın açılış konuşmasını yapacağı etkinlikte, girişimci sunumlarının yanı sıra Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürü Ali Arslan Bireysel Katılım Sermayesi Yönetmeliği hakkında merak edilenleri anlatacak. Forumda ayrıca Doruk Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Esen misafir konuşmacı olarak kendi girişimcilik ve yatırımcılık deneyimlerini paylaşacak.

Keiretsu Forum Angel Capital Forum etkinliğinin yoğun bir katılıma sahne olacağını belirten Keiretsu Forum Genel Müdürü Aslı Gözören, “Kuruluşundan bu yana Keiretsu Forum üyeleri özellikle teknoloji, gayrimenkul, sağlık, biyoteknoloji, doğa bilimleri ve benzer hızlı gelişme şansı olan sektörlerdeki 450’den fazla şirkete 400 milyon doların üzerinde yatırım yaptılar. Keiretsu Forum İstanbul üyeleri ise son bir yılda 6 farklı girişim şirketine 3 milyon dolar yatırım yaptı. Türkiye’de girişimcileri ve melek yatırımcıları bir araya getirmek için yılmadan birçok iş birliklerine imza atıyoruz. Borsa İstanbul ile gerçekleştireceğimiz bu etkinliğin birçok girişimcinin gelecek planlarına olumlu etki bırakacak iş birlikleriyle sonuçlanacağına inanıyoruz” açıklamasını yaptı.

Keiretsu Forum Hakkında

Randy Williams tarafından 2000 yılında San Francisco’da “Nitelikli Yatırım Fırsatı Yaratan Kapsamlı Ortaklık” sloganıyla kurulan Keiretsu Forum, üç kıtada 27 şubesi ve 1300’ün üzerinde lisanslı yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük, organize melek yatırımcı ağı. Keiretsu Forum yatırımcı üyeleri çeşitli sektörlerdeki 450’yi aşkın girişimci şirkete 400 milyon dolar üzerinde yatırım gerçekleştirmişler. Keiretsu Forum üyelerinin yatırımları başvuran şirketlerin ihtiyaçlarına göre değişmekle beraber, genellikle $100 bin ile $1,5 milyon arasında gerçekleşmekte.

Keiretsu Forum Istanbul üyeleri sınırlı sorumlu bir ortaklık şeklinde yatırımlarda bulunmuyor. Yatırımcı üyeler her ay düzenlenen toplantılarda, yatırımcı üyeler tarafından titiz elemeden geçen firmalardan yatırım sunumları dinleyerek değerlendirme ve inceleme çalışmalarını bir arada yapıyor ancak yatırım kararlarını tek başlarına alıyorlar. Üyeler herhangi bir yatırım fırsatına istedikleri miktarda yatırım yapabiliyor. Keiretsu Forum Istanbul üyeleri son bir yılda 6 farklı girişim şirketine 3 milyon dolar yatırım yapmış.

Keiretsu Forum Angel Capital Forum etkinliğine katılmak isteyen yatırımcı okurlarımız katılım detaylarını buradan inceleyebilirler.

Keiretsu Forum Istanbul hakkında detaylı bilgi edinmek için www.keiretsuforum.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Haberimizi  tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor