Mobil İstanbul "App Marketing Methods" Etkinliği 21 Kasım'da!

Mobil İstanbul, Ekim ayında Let’s Talk Mobile etkinlik serisine başlamıştı. Konusunun uzmanı değerli kişilerin konuşmacı olacağı ve her ay farklı bir temaya sahip olacak Let’s Talk Mobile etkinliklerinde Kasım ayında mobil uygulamaların pazarlaması konusuna odaklanılıyor. Detaylar haberimizde..

Mobil İstanbul, Ekim ayında “Let’s Talk Mobile” etkinlik serisine başlangıç yapmıştı. Let’s Talk Mobile, mobil uygulama geliştirme süreçleri, uygulamanın pazarlaması, kullanıcı kazanılması, sektördeki fırsatlar gibi çeşitli konularda seminerleri kapsayacak. Konusunun uzmanı değerli kişilerin konuşmacı olacağı ve her ay farklı bir temaya sahip olacak etkinliklerde Kasım ayında mobil uygulamaların pazarlaması konusuna odaklanılıyor.

Mobil Uygulama Pazarlama Yöntemleri

Mobil uygulamanızın başarılı olabilmesi ve istenilen sonuçları verebilmesi için üretim aşamasında doğru teknoloji seçimi, faydalı içerik ve bağlayıcı kullanıcı deneyimi sağlamak çok önemli. Ancak uygulamanızı kimse duymuyorsa ne kadar kaliteli olduğunuzun bir önemi kalmayabilir.

Mobil Istanbul ‘un Kasım ayı semineri, bu zor problemi çözmenize yardımcı olacak bilgiler içeriyor. Mobil İstanbul Kasım konuşmacısı Aykut Aslantaş; kullanıcıların uygulamanızdan haberdar olabilmesi ve indirilebilmesi için faydalı metodlar bu ayki sunumda paylaşılacak. App SEO ( Metinsel Sıralama Etkenleri , Popülarite , Derecelendirme ve Yorumlar ), ASO Araçları ya da startuplar için ürününü pazarlarken neler yapması WOM,Sosyal medya gibi araçları nasıl kullanmaları gerektiği konusunda faydalı bilgiler verecek.

Etkinlik, 21 Kasım Perşembe günü Bahçeşehir Üniversitesi Kuluçka Merkezinde gerçekleşecek ve saat 19:00 ‘de başlayacak. Katılmak ve etkinlik detayları için kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt için mobilistanbulkasim.eventbrite.com web adresini kullanabilirsiniz.

 

Mobil Istanbul hakkında daha fazla bilgi için www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir, platformun paylaşımlarını facebook, twitter ve linkedin hesaplarından takip edebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 21 Kasım'da ve buradan kayıt olabilirsiniz. Haberimizi mobil uygulama sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor