Ülkemizden Yeni Bir Sosyal Medya Haykırışı: FreelyShout!

Sosyal medyanın en popüler iletişim araçları olan Facebook ve Twitter ‘ın arasına Türk Girişimcilerinin hazırladığı bir uygulama olan Freelyshout'da katılıyor. Detaylar haberimizde..

Sosyal medyanın en popüler iletişim araçları olan Facebook ve Twitter ‘ın arasına Türk Girişimcilerinin hazırladığı bir uygulama olan FreelyShout ‘da katılıyor.

Son yıllarda Sosyal Medya’ya rağbetin arttığını gören Türk Girişimciler, Türkçesi Özgürce Haykır anlamına gelen  Freelyshout.com isminde bir site oluşturarak Sosyal Medya’da biz Türkler de varız dediler.

Tamamen Türk kullanıcılarının istekleri doğrultusunda hazırlanan www.freelyshout.com isimli siteye girdiğinizde, facebook, twitter ve foursquare gibi sosyal paylaşım sitelerinde yapılan her türlü işlem ile birlikte birçok farklı özelliği birlikte kullanabileceğiniz bir web site karşılamakta bizleri.

Freelyshout, paylaştığınız her hangi bir durum bilgisinin sadece facebook ve twitter’da yayınlanması sağlamakla kalmıyor aynı anda foursquare ile yer bildirimi yapabilmemizi ve puan kazanmanıza da imkân tanıyor. Ayrıca twitter da 140 karakterle sınırlı sayıda olan mesaj yazma özelliğinin yakın zamanda karakter sınırı olarak daha da düşeceği konusu gündeme düşmüşken Freelyshout karakter sınırlaması olmadan paylaşım imkânı sağlıyor. Şimdilik beta sürümünü yayınlayan Freelyshout ekibi, her geçen gün yeni bir özellik ekleyerek Türk kullanıcılarını memnun etmeyi planlıyor.

Yaklaşık 6 ay önce yayına sunulan www.freelyshout.com üyeleri arasında Türkiye’den Okan Bayülgen, Doğuş, Nurullah Çukan, Onur Akay, Ezgi Asaroğlu ve birçok firmanın da üye olarak kullanıcı adlarına sahip oldukları Freelyshout.com Türk ve yabancı kullanıcıları tarafından yoğun olarak kullanılmaya başlanılmış durumda. Global bir proje olma hedefiyle yola çıkan site de şimdilik Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri mevcut.

Ülke olarak Sosyal Medya kullanımında dünyanın önde gelen ülkelerindeniz. Zamanla, değişerek daha da büyüyecek olan Sosyal Medya sektöründe içerik üretiminin yanısıra proje, servis ve hizmet üretimi yapmaya başlamamız gerekiyor. FreelyShout bu projelerden birisi olmuş.

Sizlerde bir an önce kendi özel sayfanıza ulaşmak ve kullanıcı adınızı almak isterseniz yapmanız gereken www.freelyshout.com adresine girip üyelik kaydınızı oluşturmak.

Haberimizi aktif sosyal medya kullanıcısı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

melis
melis
Modasky siteside sosyal ağlar lisetesinde buda popüler olmak isteyenlerin yeri

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor