FonlaBeni! Platformu Girişim Projelerine Sınırsız Fon Desteği Sağlıyor!

Dünyada hızla yayılan bir oluşum olan crowdfunding-topluluk fonlaması Türkiye’de de mevcut hale geldi. FonlaBeni bu platformlar arasında samimi ve eğlenceli dili, sade tasarımı ve başarılı projeleri ile ön plana çıkıyor. Detaylar haberimizde..

Dünyada hızla yayılan bir oluşum olan crowdfunding-topluluk fonlaması Türkiye’de de mevcut hale geldi. FonlaBeni bu platformlar arasında samimi ve eğlenceli dili, sade tasarımı ve başarılı projeleri ile ön plana çıkıyor.Bir proje için gereken maddi kaynağın, projeye ilgi duyan insan topluluğundan elde edilmesine crowdfunding-topluluk fonlaması deniyor.

FonlaBeni yaratıcı projelere sınırsız fon desteği sağlamak amacıyla kurulmuş bir platform. Topluluk fonlaması ülkemizde henüz çok yeni olmasına rağmen FonlaBeni’de elle tutulur projeler üretilmiş olması crowdfunding-topluluk fonlamasının Türkiye’de de mümkün olabileceğini gösteriyor.

FonlaBeni herkes için en az riskle proje yapılmasının ve hayallerin gerçeğe dönüşmesinin önünü açmış durumda. Küçük ama kolektif desteklerle aklınızdaki projeyi hayata geçirmek için yeni bir model öneriyor.

Proje yaratıcıları, proje sayfaları oluşturarak, gerçekleştirmek istedikleri projeleri duyurup projeleri için bir tarih aralığı ve fon hedefi belirliyor. Projeler en fazla 60 gün boyunca destekleyiciler tarafından fonlanabiliyor. Projenin fon hedefini yakalaması durumunda toplanan para proje yaratıcısının hesabına aktarılıyor. Proje yaratıcıları topladıkları fon karşılığında destekleyicilerine armağanlar veriyor. Proje fon hedefine ulaşamadığı takdirde toplanan para projeyi destekleyen insanlara iade ediliyor.

Sanat, teknoloji ve girişimcilik alanında yaratıcı ve özgün bir projeniz varsa siz de FonlaBeni’de projenizi paylaşarak destek toplayabilirsiniz.

Fonlabeni Hakkında

FonlaBeni yaratıcı projelerin fonlandığı bir crowdfunding platformu. Proje yaratıcılarının ve girişimcilerin projelerini hayata geçirebilmek için ihtiyaç duydukları sermayeyi, yatırımcılar yerine projeye ilgi duyan insanlardan elde etmelerine olanak sağlayan “crowdfunding” (“topluluk fonlaması”) sistemini Türkiye’de hayata geçirmiş oluyor.

FonlaBeni projesini incelemek, sisteme dahil olmak ve/veya detaylı bilgi sahibi olmak için www.fonlabeni.com web adresini ziyaret edebilir, Facebook ve Twitter hesaplarından projenin paylaşımlarını takip edebilirsiniz.

Crowdfunding (topluluk fonlaması) sistemi hakkında detaylı bilgi edinmek için bu yazımıza göz atabilirsiniz. Haberimizi girişimine sermaye arayan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor