Yenilenen Elemanonline.net İle İş ve Eleman Bulmak Daha Kolay!

Türkiye’nin iş ilanları sitesi Elemanonline.net yenilenen web sitesi ile iş ve eleman bulmayı daha kolay hale getiriyor. Detaylar haberimizde..

2005 yılından bu yana iş arayanlarla eleman arayanları online ortamda bir araya getiren insan kaynakları ve kariyer portalı Elemanonline.net daha kullanışlı ve daha modern yeni arayüzü ve tasarımı ile kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyor. 

Bugüne kadar geliştirdiği sistem ve arayüz tasarımları ile sektörde takip edilen Elemanonline.net, yeni tasarımı ile yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor. Görsel değişikliklerin yanısıra altyapısındaki güncellemelerle daha hızlı ve daha güvenilir bir hizmet sunuyor. 

Yapılan değişikliklerle iş arayan adayların iş ilanları sayfasına daha rahat ulaşabilmeleri sağlanırken, arama sonuçlarında kendilerine daha uygun iş ilanlarının listelenmesi sağlandı. Anasayfada öne çıkmak isteyen firmalar için vitrin iş ilanları alanı oluşturuldu. Ayrıca “Kariyer Rehberi” bölümü ile kariyer planlaması yapmak isteyen ve iş arayan adaylara yardımcı olabilecek ipuçları paylaşılıyor. Web sitesinin tüm ekran çözünürlüklerine uygun (Responsive Design) olarak görüntülenebilmesi sağlandı. 

Elemanonline.net 180.000’den fazla üye firma ve 1.400.000 özgeçmiş ve 20.000’den fazla aktif iş ilanı ile her sektörden binlerce kişinin iş ve eleman bulmasına aracılık ediyor.

Yenilenen elemanonline.net sitesini www.elemanonline.net adresinden ziyaret edebilirsiniz. Kurumsal Haberler kaynaklı bu haberimizi iş ve elaman arayan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorumlar

Ahmet Sutlu
Ahmet Sutlu
http://isburada.net yeni nesil is arama motorunu tavsiye ederim.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor