Mobil İstanbul "Mobil Uygulamalar ve Yalın Girişim" Etkinliği 23 Ekim'de!

Ağustos ve Eylül aylarında kafe buluşmaları gerçekleştirerek mobil teknolojilere ilgi duyan farklı disiplinlerden insanların iş saati dışında keyifli bir ortamda tanışıp, sohbet etmelerini sağlayan Mobil İstanbul, Ekim ayı ile birlikte yeni bir etkinliğe başlıyor. Detaylar haberimizde..

Ağustos ve Eylül aylarında kafe buluşmaları gerçekleştirerek mobil teknolojilere ilgi duyan farklı disiplinlerden insanların iş saati dışında keyifli bir ortamda tanışıp, sohbet etmelerini sağlayan Mobil İstanbul, Ekim ayı ile birlikte yeni bir etkinliğe başlıyor.

Etkinlik serisi ile amaçlanan mobil uygulama geliştirme, süreçleri, uygulamanın pazarlaması, kullanıcı kazanılması, sektördeki fırsatlar gibi konularda seminerlere başlıyor. Konusunun uzmanı değerli kişilerin her ay farklı bir temaya sahip olacak etkinliklerin bu ay ki konusu “Mobil Uygulamalar ve Yalın Girişim”.

Yalın Girişim Nedir ?: Yalın girişim yani Lean Startup kavramı 2011 yılında Eric Ries tarafından ortaya konulmuş bir iş ve ürün geliştirme metodolojisi. Ries bu metodoloji ile, eğer girişim şirketleri zamanını ilk müşterilerinden aldığı geri bildirimlerle ürün ya da hizmetini sürekli geliştirmeye ve mükemmelleştirmeye harcarsa; pazar risklerini, ilk proje giderlerini, ürün lansmanı için harcanacak büyük meblağlardaki maliyeti ve hata yapma olasılığını minimuma indirgenebileceği iddiasını ortaya koyar. Bu kavram şu anda birçok startup tarafından uygulanmakta ve örgütsel kaynakların en efektif şekilde kullanılmasına yardımcı olmakta.

Mobil Uygulamalar için Yalın Girişim

Bir mobil uygulamanın gelişme süreçlerini başından sonuna düşündüğümüzde performans, kullanıcı deneyimi ya da şirket içi kaynakların doğru yönetilmesi uygulamanın başarısını etkileyen en önemli faktörler olarak görünmekte.  Yalın girişimcilik metodolojisi yazılım veya şirket geliştirme süreçlerinin bu önemli bölümleri için ölçüm ve gözlem odaklı stratejiler sunmakta.

"Mobil Uygulamalarda Yalın Girişim" Etkinliği

Türkiye ‘de yalın girişim üzerine çalışan sayılı isimlerden Burak Yaman, Mobil İstanbul takipçilerine “Yalın Girişim” metodolojisinin mobil uygulamalar için nasıl uygulanacağını anlatacak. Etkinlik 23 Ekim Çarşamba günü Bahçeşehir Üniversitesi Kuluçka Merkezinde gerçekleşecek ve saat 19:00 ‘de başlayacak.

Eğer mobil uygulamar sektöründe faal iseniz etkinliğe muhakkak katılmanızı ve katılım için kayıt olmanızı tavsiye ediyoruz. Etkinliğe buradan kayıt olabilirsiniz. Ayrıca etkinliğe kayıt olanlar önümüzdeki haftalarda yayınlayacak olan “Mobil Uygulamalar ve Yalın Girişimcilik” ekitabına da erişebilecekler.

Mobil İstanbul Hakkında

Mobil İstanbul, internet ve telekomünikasyon sektörleri başta olmak üzere mobil teknolojilerle ilgilenen insanların toplanma, tanışma ve tartışma platformu. Mobil İstanbul ‘un amacı teknoloji sektörleri profesyonellerini bir araya getirerek, sanal ya da gerçek etkinlikler ile bu insanlar arasında komünite oluşturabilmek, sektörel konuları tartışabilmek, eğitim ve seminerler ile farkındalık ve bilgi düzeyini arttırabilmek, olası iş birliklerine destek olabilmek. Mobil İstanbul, farklı segmentlerine farklı etkinlikler sunarak bu ihtiyaçlara cevap vermek istemekte.

Mobil Istanbul hakkında daha fazla bilgi için www.mobilistanbul.com web adresini ziyaret edebilir, platformun paylaşımlarını facebook, twitter ve linkedin hesaplarından takip edebilirsiniz.

Unutmayın, etkinlik 23 Ekim'de ve buradan kayıt olabilirsiniz. Haberimizi mobil uygulama sektöründe faal olan girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor