Young Ceo Club Yeni Dönem Etkinliklerine Başladı!

2009 yılında genç işadamları tarafından iş networku oluşturmak ve kendinden sonra gelen genç girişimcilere ilham olmak amacıyla kuruluan YOUNG CEO CLUB yeni yönetim kurulu ile etkinliklerine başladı. Detaylar haberimizde..

YOUNG CEO CLUB, Türkiye’nin en girişimci ve cesaretli gençlerinin bir araya geldiği, B-Networking vurgusuyla dayanışma ve paylaşma esasına dayalı bir genç girişimciler topluluğu. Ekonomiye yük değil ekonomiden yük çeken dayanışma esasına dayalı genç girişimciler,iş networku oluşturmak ve kendinden sonra gelen genç girişimcilere ilham olmak ve destek sağlamak amacıyla 2009 yılında genç işadamları tarafından kurulan YOUNG CEO CLUB’ı bir sosyal proje topluluğu olarak nitelendirmek mümkün.

YOUNG CEO CLUB üyelerinin neler yaptığına kısaca bakacak olursak hepsinin kendi alanında uzman olduğunu görüyoruz. Öyle ki, üyelerin işlerine mercek tuttuğumuzda; birinin darbuka çalarak kurumsal şirketleri eğlendirirken bir diğerinin Arapları VIP araçları ile İstanbul’da karşılayıp onlara saç ekimi ve estetik cerrahi operasyonları yapabilmeyi beceren sıra dışı gençler olduğunu farkediyoruz.

3500 farklı domain sahibi olup adeta internette domain arsası tüccarı olan Yılmaz Avcı’dan tutun da Anadolu’nun en ücra köşesine kadar işadamlarını üniversite öğrencileri ile bir araya getiren Emre Urfalı ve üniversiteli gençlere part time iş fırsatı sunup istihdam sağlayan Uğur Akkuş gibi isimleri bir arada tutmayı başaran bu sinerjinin ardında işbirliği ve etkileşimin etkili olduğu kesin.

 

YOUNG CEO CLUB Neler Yapıyor?

1.Tecrübe Paylaşım Toplantıları

Young CEO Club üyelerinin birbirlerini daha iyi tanımaları ve birbirlerinin tecrübelerinden faydalanmaları amacıyla düzenleniyor. İş yaşamının yanı sıra özel yaşamdan da paylaşılan kesitler sayesinde uygun stratejik işbirliklerinin sağlanması hedefleniyor.

2.İş Geliştirme Toplantıları

İş hayatında karşılaşılan zorlukları aşmak ve üyelerin şirketlerindeki süreçleri geliştirmek amacıyla gerçekleştiriliyor. Sadece üyeler arasında, dışarıya kapalı olarak gerçekleştirilen bu toplantılar üyelerin talepleri doğrultusunda organize ediliyor.

3.Yatırımcı Buluşmaları

Exit yapma, yatırımla işini büyütme ve yeni bir iş kurma konusunda yatırımcı bakışı kazanarak masanın her iki tarafını da anlamaya yönelik yapılan bu buluşmalarda iki sorunun cevabı aranıyor:" Yatırım nasıl yapılır ve  yatırım nasıl alınır?"

4.CEO Talks

Bu etkinlikte, alanında sıra dışı başarılı patronların yaşam öykülerini, başarı ve başarısızlık hikayelerini dinleyerek tecrübelerinden ilham almak amacıyla sektöründe lider iş adamı ya da yöneticilerle bir araya geliniyor.

CEO Talks Konuklarından Bazıları 

  • Süleyman ORAKÇIOĞLU / ORKA GRUP Yön. Kur. Bşk.
  • Kenan YILMAZ / KOÇ HOLDİNG Başhukuk Müşaviri
  • Prof. Dr. Arman KIRIM (Merhum) KOTON Mağazacılık Danışmanı
  • Ziya AKKURT / AKBANK Eski Yön. Kur. Bşk. 
  • Temel AKSOY / FİKİRHANE
  • Haluk OKUTUR / SİMİT SARAYI Yön. Kur. Bşk.
  • Ahmet PAKSOY / IDO Genel Müdürü
  • Şeref OĞUZ / SABAH GAZETESİ Yazarı
  • Yılmaz YILMAZ / KOTON MAĞAZACILIK Yön. Kur. Bşk.

5.Üniversite Konferansları

Üniversite öğrencilerine genç girişimcilik ile ilgili ilham vermek, gençler arasında işbirliğine dayalı girişimcilik atmosferi oluşturmak amacıyla yapılıyor.

6.Yurtiçi/Yurtdışı İş Gezileri

Yurtiçinde farklı şehirler ve özellikle yabancı ülkelere iş seyahatleri düzenleyerek üyelere iç fayda sağlamak amacıyla düzenleniyor. Hem ticari alandaki kanaat önderleri ile hem de siyaset adamları ile görüşmeler yapılarak seyahat verimli hale getiriliyor.

6.YCC Akademi

Ticaret hayatında ihtiyaç duyulabilecek her türlü konuda, konunun uzmanından eğitimler alınıyor ve bu sayede üyelerin bireysel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla eğitimler düzenleniyor.

YOUNG CEO CLUB İçin Yeni Dönem 

Bu yıl 5. Yaşını kutlayan YOUNG CEO CLUB’ın 1 Eylül 2013 tarihli Genel Kurulu’nda Sn.Yücel MURATOĞLU Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Genel Kurul neticesinde,

Selim Çavuş - Genel Sekreter
Yılmaz Avcı - Yönetim Kurulu Üyesi
Erdem Genç - Yönetim Kurulu Üyesi
Emre Urfalı- Yönetim Kurulu Üyesi
Serhan Erol - Yönetim Kurulu Üyesi
Uğur Akkuş - Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçildi.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirdikleri Genel Kurul Toplantısı ile yeni bir yönetim ile çalışmaya başlayan YOUNG CEO CLUB’ın yeni başkanı Yücel Muratoğlu Young Ceo Club Ruhunu şöyle anlatıyor:"Özünde değer yaratmak olan, insani, ahlaki ve ticari değerlere gösterdiği özen ve girişimlerindeki başarıları ile toplumda rol model olarak gösterilen 20’li yaşlarında ki genç girişimcilerin bir araya geldiği bir kulüp YCC. Kendi içerisindeki sinerjisi ile aynı zamanda bir dostluk kulübü gibi, sıcak ve kuvvetli ilişkiler de kurabilmiş bu genç adamların ülkenin geleceğine olacak pozitif katkılarını ve yarattıkları değeri zamanla hepimiz göreceğiz."

YOUNG CEO CLUB, Genel Kurulun ardından oldukça hızlı bir şekilde çalışmaya başladı ve yılın ilk CEO TALKS etkinliğini 11 Eylül Salı günü Youth Republic kurucularından girişimci ve yatırımcı Kerim Türe ile gerçekleştirdi.

YOUNG CEO CLUB hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.youngceoclub.org adresini ziyaret edebilir, etkinlik ve diğer gelişmelerini takip etmek, "doğru kişilerle doğru işleri nasıl yaparım?" sorusuna yanıt bulmak ve en önemlisi sürekli gelişiminizi desteklemek için YOUNG CEO CLUB’ı facebook ve twitter adreslerinden takip edebilirsiniz.

YOUNG CEO CLUB ile ilgili etkinlik ve haberleri sizlerle güncel olarak paylaşıyor olacağız. Tüm YOUNG CEO CLUB ekibi için yeni dönem hayırlı olsun diyor, gönülden başarılar diliyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor