E-Ticaret Sektörü 3 Ekim'de İstanbul E-Ticaret Zirvesi'nde Buluşuyor!

İlki yoğun bir katılım ve ilgiyle geçtiğimiz sene gerçekleşen İstanbul E-Ticaret Zirvesi bu yılda dopdolu bir program ve önemli konuşmacılarla eticaret sektörünü, etciaret yatırımcı ve girişimcilerini 3 Ekim 2013'de Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde buluşturuyor. Detaylar haberimizde..

İlki yoğun bir katılım ve ilgiyle geçtiğimiz sene gerçekleşen İstanbul E-Ticaret Zirvesi bu yılda dopdolu bir içerik ve önemli konuşmacılarla eticaret sektörünü, etciaret yatırımcı ve girişimcilerini 3 Ekim 2013'de Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde buluşturuyor.

İdeaSoft Yazılım A.Ş Ana Sponsorluğunda ve BİLGİNET Resmi Sponsorluğunda gerçekleştirilen İstanbul E-Ticaret Zirvesi, alanında uzman konuşmacılarıyla tüm gün boyunca internet sektörünü buluşturacak. Organizasyonda yatırımcılar, sektörün önde gelen firmalarının temsilcileri, girişimciler ve girişimci adayları bir araya geliyor.

Zirve; E-Ticaret Paneli, Girişimci Paneli, Ödeme Sistemleri Paneli, BIC Angels Girişimci-Yatırımcı İlişkisi Paneli ve Yatırımcı Paneli olmak üzere beş ayrı oturumda gerçekleştirilecek. Etkinlik sonunda ise kokteyl ortamında katılımcılara, yatırımcılarla doğrudan görüşme imkanı sağlanarak kapanış gerçekleştirilecek.

Etkinliğin en dikkat çekici oturumu olan Yatırımcı Panelin de; Ayşe İnal (Galata Business Angels), Joachim Behrendt (BIC Angel Invesment), Hikmet Özgözen (BIC Angels Invesment), Aslı Işınak Gözören (Keiretsu Forum İstanbul), Cankut Durgun (Aslanoba Capital), Cem Soysal (Inventram) ve Fatih İşbecer (Pozitron-CEO-Founder) konuşmacı olarak katılacaktır.

Zirvede; E-Ticaret ve M-Ticaret, Risk Sermayesi ve Melek Yatırım, Devlet Destekleri, Girişim Fikirlerinin Hayata Geçirilmesi gibi konular alanında uzman kişiler tarafından gündeme getirilecek. Zirvede Türkiye’deki başarılı şirket kurucuları, yatırımcılar, girişimciler ve internet sektöründe başarılı profesyoneller, katılımcılara teorik bilgilendirmenin yanı sıra tecrübelerini de aktaracaklar.

Zorlu girişimcilik yolunda, girişimcilerin hayallerini ve fikirlerini hayata geçirme noktasında ihtiyaç duyulan birçok alanda bilginin paylaşıldığı İstanbul E-Ticaret Zirvesi, 3 Ekim 2013 tarihinde Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek. Sektörün önde gelen isimlerini bu zirvede dinleme, önemli yatırımcı ve girişimcilerle tanışıp görüşebilme fırsatı bulacaksınız.

Zirve hakkında daha detaylı bilgi için www.e-ticaretzirvesi.org web adresini ziyaret edebilir, programı bu sayfadan inceleybilir, online katılım kaydınızı buradan yapabilirsiniz. Ayrıca zirvenin Facebook sayfası ve Twitter profilinden güncel gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Haberimizi e-ticaret sektöründe faal olan ve/veya bu sektöre ilgi duyan okurlarımız başta olmak üzere tüm girişimcilerimizin ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor