2013 Garanti Kadın Girişimci Yarışmasının Kazananları Belli Oldu!

Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması 2013 yılı ödülleri dün gece sahiplerini buldu. İşte kategori kategori yarışmanın kazanan kadın girişimcileri. Detaylar haberimizde..

Garanti Bankası, Ekonomist dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği`nin ortaklığıyla gerçekleştirilen "Türkiye`nin Kadın Girişimcisi Yarışması” bu yıl 7. kez düzenledi.

Yarışmada , gerçek başarı hikayelerini kendileri yazan ve Türkiye’nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren kadın girişimcilerin projeleri değerlendiriliyor. Kadın girişimcilerimizin girişimci ruhunu ortaya çıkartarak Türkiye’deki tüm kadınlara örnek teşkil eden başarı hikayelerinin duyurulması hedefleniyor.

Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması  2013 yılı için başvurular 20 Şubat -30 Haziran tarihleri arasında kabul edildi,Temmuz ve ağustos aylarında ise başvurular değerlendirildi ve ödüller dün sahiplerini buldu.

Türkiyenin Kadın Girişimcisi Yarışmasında ödül alanlar isimler ve ödül kategorileri şu şekilde:

  • Türkiye’nin 2013 yılı Kadın Girişimcisi Feride Aytül Erçil,
  • Türkiye’nin Gelecek Vaat Eden Kadin Girişimcisi Begüm Açıkkol,
  • Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi Aslıhan Yıldırım ve Nazlıgül Ünal
  • Türkiye’nin Kadın Sosyal Girişimcisi Tülin Akın

Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışmasına katılan tüm girişimcilerimizi kutluyor, birinci olan isimleri ise tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Yarışma hakkında detaylı bilgi için www.kadingirisimciyarismasi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi, detayları daha sonra yeniden paylaşmak üzere öncelikli olarak kadın girişimcilerimizin ve tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor