Geleceğin İş Dünyasında Sadece Güvenilir Şirketler Ayakta Kalacak!

Interpromedya tarafından 13.’sü düzenlenen ve bu sene itibariyle “ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi” adıyla anılacak Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının en büyük bilişim zirvesi, 24-26 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Detaylar haberimizde..

 “ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi”nin ana tema konuşmacılarından Peppers & Rogers Group’un kurucu üyesi Martha Rogers, iletişim çağında ayakta kalmak isteyen şirketlere 24 Eylül’de yapacağı sunum ile yol gösterecek. Rogers’a göre firmalar piyasada var olabilmek istiyorlarsa dürüstlük, şeffaflık ve empati niteliklerine sahip olmalı.

Interpromedya tarafından 13.’sü düzenlenen ve bu sene itibariyle “ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi” adıyla anılacak Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarının en büyük bilişim zirvesi, 24-26 Eylül 2013 tarihlerinde Vodafone ana sponsorluğunda Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Zirvenin ana tema konuşmacılarından biri ise müşteri odaklı uluslararası danışmanlık şirketi Peppers & Rogers Group’un kurucu üyesi, pazarlama alanında “En Çok Satanlar” listelerinin vazgeçilmezi ve saygın işletme dergisi Business 2.0 tarafından 20.yy’ın en önemli 19 işletme gurusundan biri olarak gösterilen Martha Rogers.

Zirvenin açılış günü olan 24 Eylül’de sunum gerçekleştirecek Rogers,  “Dürüstlüğün Önlenemez Yükselişi: Sosyal Medya Çağında Müşteri İlişkileri Yönetimi” başlığı altında sunum yapacak.

Dürüstlük, Şeffaflık, Empati

İletişim araçlarının yaygın kullanımı ve sosyal medyanın etkisiyle insanların birbirlerinden bekledikleri güven seviyesinde artış olduğunu belirten Rogers, herkesin her şeye çok hızlı erişim sağlamasının şeffaf olmanın önemini artırdığını vurguluyor. Kurumların insanlardan bilgileri sakladıkları ölçüde başarısız olacaklarını savunuyor.

Günümüz iş ortamında başarılı olmak isteyen firmaların finansal performanslarının yanı sıra müşteri deneyimlerine daha fazla dikkat etmeleri gerektiğini belirten Rogers, firmaların her şeyden önce güvenilir ve dürüst olmaları gerektiğini söylüyor ve ancak güvenilebilir ve şeffaf firmaların rekabetçi iş ortamında ayakta kalabileceklerini belirtiyor.

Yaşayan Efsane

Martha Rogers, iş dünyasında yenilikçi yaklaşımlarıyla ünlü, yerleşmiş algıları yıkan bir stratejist olarak tanınıyor. İş ortağı Don Peppers ile yazdığı kitaplar 18 dilde toplam 1 milyondan fazla kopyanın üzerinde satıldı. İkilinin 2005 yılında yazdığı “Müşteriye Dönüş” adlı kitap, Fast Company dergisi tarafından işletme dünyasının gelmiş geçmiş en iyi 25 kitabından biri olarak gösteriliyor.

Misafir akademisyen olarak Duke Universitesi’nde dersler de veren Rogers, Fortune 500 yöneticilerinin vazgeçemediği bir yol gösterici olarak da değerlendiriliyor.

ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13 Hakkında:

İnterpromedya tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Bilişim Zirvesi, bu yıl “Daha hiçbir şey görmediniz” teması altında gerçekleştirilecek. ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13, Avrupa-Asya ve Afrika kıtalarının en etkili ‘iş birliği’ zirvesi olmayı hedeflerken, faaliyete geçtiği günden bu yana, bölgenin en önemli bilişim iş birliği fırsatlarına ev sahipliği yapmakta ve farklı coğrafyaların ve kültürlerin teknoloji ve iş dünyalarının buluştuğu, küresel bir etkinliğe dönüşmektedir.

Bu yıl daha teknolojinin bize gösterecek çok şeyi olduğundan hareketle yola çıkan ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13, bölge ülkelerini bilişimin ortak paydasında, Türkiye’de buluşturacak. Orta Doğu, Kafkasya ve Balkan ülkelerinden gelecek teknoloji ve iş profesyonellerinin yanı sıra, ülkemizin siyaset, kamu ve iş çevrelerinin önde gelen temsilcilerin de katılacağı ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi’13 uluslararası boyutta bir teknoloji ve iş gündemi yaratacak. Zirve, geleceğe yönelik yenilikçi stratejileri ve yol haritalarını tartışmaya açarken, bölgede etkin iş birlikleri kurulmasına da zemin teşkil edecek.

Bölgedeki bilişim teknolojileri ürün ve hizmetlerinin sağlayıcı ve kullanıcıları, düzenleyici ve kural koyucu kurumların temsilcileri, araştırmacılar ve akademisyenler, sınırların ötesine geçen bu buluşmada Türkiye’de bir araya gelerek küresel teknoloji gündeminde söz sahibi olacaklar. ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi13, 24-26 Eylül 2013 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

ICT Summit NOW Bilişim Zirvesi ’13’ye katılım ve daha fazla bilgi için www.ictsummitnow.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yazar Esra Tavukçu Hakkında

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden 2011'de mezun oldu, 2008-2011 yıllarında Young Guru Academy'de (YGA) çeşitli projelerde görev aldı. Yazar nitelikli içerik sitelerine freelance olarak editörlük, sosyal medya danışmanlığı yapmaktadır. Mayıs 2013 - Mart 2014 aralığında Girişim Haber'de editörlük yapmıştır.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor