Tufan Karaca'dan Girişimciler İçin Kolay ve Hızlı İş Planı Hazırlama Kitabı

Tufan Karaca'nın ilk baskısı oyğun ilgi gören "Girişimciler İçin Kolay ve Hızlı İş Planı Hazırlama" kitabının genişletilmiş ikinci baskısı yayınlandı ve raflardaki yerini aldı.. Detaylar haberimizde..

İlk baskısı için Osman Arolat'ın "Tufan Karaca’nın iş dünyasında uzun süreli çalışmasının ardından gereksinim duyarak kaleme aldığı bu çalışmanın, bu alanda bir boşluğu doldurarak, girişimcilere ve KOBİ’lere çok faydalı bir yol gösterici olacağına inanıyorum.", İbrahim Betil'in,  ” İş hayatında Fikirlerin ve Hayallerin başarıya ulaşabilmesi ancak sağlıklı, güvenilir İş Planı yapmakla mümkündür. Tufan Karaca’nın bu kitabı pekçok KOBİ ve Girişimci’nin önünü açabilecek içerik ve ayrıntıda bir çalışma olmuş." dediği "Girişimciler İçin Kolay ve Hızlı İş Planı Hazırlama", kitabının genişletilmiş ikinci baskısı Eylül ayında yayınlandı.

İş Planı, hem kurulması düşünülen, hemde kurulmuş ve faaliyette olan tüm şirketler için temel stratejik bir döküman, kontrol aracı ve yol haritasıdır. Koyduğumuz hedeflere ulaşıp ulaşamayacağımızı, bu yolda giderken ortaya çıkabilecek sorunları göstermesi ve bu sorunların nasıl çözülebileceğini henüz sorun ortaya çıkmadan düşünmemize olanak sağlaması açısından çok önemlidir.

Tufan Karaca, kitabın hazırlanmasındaki temel amacın "Bir iş kurmayı düşünen girişimcilere ve faaliyetlerine devam eden küçük ve orta boy işletmelere İş Planı'nın nasıl yapılması gerektiğini basit ve hızlı anlaşılır bir şekilde göstermek ve anlatmak" olduğunu söylüyor.

"Girişimciler İçin Kolay ve Hızlı İş Planı Hazırlama" kitabının genişletilmiş ikinci baskısını tüm kitabevlerinde ve online kitap mağazalarında bulabilirsiniz. Kitap hakkında daha fazla bilgi edinmek için blog.tkaraca.com/is-plani-kitap web sayfasını inceleyebilirsiniz.

Haberimizi iş planı hazırlama konusunda rehbere/içeriğe ihtiyacı olan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor