Artık Melek Yatırımcılarla Projeler İnternetten Buluşuyor!

Resmi olarak lisans alan 58 melek yatırımcıdan 11’ini bünyesinde bulunduran sirketortağım.com ile melek yatırımcılar artık bir tık uzağınızda. Detaylar haberimizde..

Uzun yıllardır yurtdışında çok sayıda başarılı projenin hayat bulmasını sağlayan melek yatırımcılar, artık Türkiye’de etkin bir şekilde faaliyette. Şubat ayının ortasında kabul edilen Bireysel Katılım Sertifikası ile devlet desteği de alan melek yatırımcılara artık internetten de ulaşılabiliyor. Resmi olarak lisans alan 58 melek yatırımcıdan 11’ini bünyesinde bulunduran www.sirketortağım.com ile melek yatırımcılar artık bir tık uzağınızda.

İş dünyasının duayen ismi Mehmet Buldurgan’ın kurucusu olduğu Türkiye’nin ilk ve tek şirket evliliği portalı www.sirketortagim.com melek yatırımcı ağı olma özelliğini bünyesinde barındıracağını böylece melek yatırımcılar ile proje ve şirket sahiplerinin artık internet üzerinden buluşacağını açıkladı. 

Melek Yatırımcılara Ulaşmak Artık Çok Kolay!

2012 yılında kurulan ve çok kısa sürede 2000’e yakın üyeye ulaşan www.sirketortagim.com  kurucusu Mehmet Buldurgan, kendisinin de ilk lisans alan 8 melek yatırımcıdan biri olduğunu belirterek “gelişimin özellikle KOBİ seviyesine yayılması için melek yatırımcılık lisansı çok önemli. Bizler Türkiye’nin ilk ve tek şirket evlilik portalı olarak şirketine ve projesine finansman arayanlara artık iki öneri sunuyoruz. Tamamen özel bir platform olan şirketortağımdan şirketinize ortak bulun ya da bir melek yatırımcı ile buluşun. Üstelik www.sirketortagim.com’a özel yeni yazılımı sayesinde anında mesajlaşma, chat, feed alanı gibi özelliklerle sürekli kontakta olabilecekler.” dedi.

58 Melek Yatırımcının 11’i sirketortagim.com’da!

Türkiye’nin önemli melek yatırımcılarını bünyelerinde bulundurduklarını belirten Mehmet Buldurgan bu isimleri söyle sıradı: Şirket Ortağım Melek Yatırımcı ağı içerisinde Babür Çelebi, M.Ayhan Dayoğlu, Ali Pandır, Ümit Karaarslan, Şemsettin Gelgen, İsmail Cem Akar, Dursun Akbulut, İsmail Kemal Gürleyik, Turhan Beriker, Cafer Fındıkoğlu 11 lisanslı melek yatırımcı olarak yer alıyor.

İlk Proje Seçimleri 26 Eylül’de Büyük Klüp’te Gerçekleştirilecek!

Projelere yapılacak ilk yatırımcı destekleri için 26 Eylül’de Büyük Klüp’de bir toplantı yapacaklarını da açıklayan Buldurgan, “Melek yatırımcılarla buluşmak üzere www.sirketortağım.com adresinden projelerin kaydolmaya devam ettiğini belirtti.

Siz de şirketinizi büyütmek istiyorsanız, içerisinde bir çok alanda uzman danışmanı da bulunduran şirketlere özel  finansman ağı www.sirketortağım.com'da yerinizi alın.

Güncelleme: Şirket Ortağım portalıyla ilgili en yeni haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor