Türkiye'nin İlk ve Tek Şirket Evliliği Portalı ŞirketOrtağım Yenilendi!

Temmuz 2012'de yayın hayatına başlayan Şirket Ortağım Temmuz 2013 itibariyle 1. yılını doldurdu ve yeni yaşına yeni arayüzüyle merhaba dedi. Geride kalan 1 yılda önemli iş birliklerine vesile olan ve bir Melek Yatırıcı Ağı haline gelen Şirket Ortağım, yeni arayüzü ve tasarımıyla birlikte kullanıcılarına yeni deneyimler sunuyor. Detaylar haberimizde..

Temmuz 2012'de yayın hayatına başlayan Şirket Ortağım Temmuz 2013 itibariyle 1. yılını doldurdu ve yeni yaşına yeni arayüzüyle merhaba dedi. Geride kalan 1 yılda önemli iş birliklerine vesile olan ve bir Melek Yatırıcı Ağı haline gelen Şirket Ortağım, yeni arayüzü ve tasarımıyla birlikte kullanıcılarına yeni deneyimler sunuyor.

Türkiye'nin ilk ve tek şirket evliliği portalı SirketOrtagim.com 1 yıldır hizmet veriyor. Kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda hazırlanan yeni sürüm 16 Temmuz 2013 Salı günü; KOBİ'lerin, yatırımcıların ve danışmanların karşısına yeni arayüzüyle çıktı.

Yeni versiyon ile üyelerin portalı daha aktif bir şekilde kullanmaları ve daha fazla sayıda başarılı ortaklıklar yapmaları hedefleniyor.

Yenilikler Neler?

Modern Görünüm: Şirket Ortağım, yeni görünümü ile maksimum kullanıcı deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Tüm dünyada kabul görmüş bileşenler ile donatılmış yeni tasarımımızda çok daha fazla bilgiye çok daha hızlı ulaşılabilecek. Diğer sosyal ağlarda olduğu gibi arama sonuçları dinamik olarak listeleyebilir ve ihtiyacınız olan tüm bilgiye anında erişebiliyorsunuz.

Hızlı Üyelik: Yeni üye olmak artık çok kolay, kısaltılmış kayıt formumuzu doldurduktan sonra tek yapmanız gereken eposta adresinizden hesabınızı aktifleştirmek.

Canlı Sohbet: Çevrimiçi firmaları görmek ve onlara mesaj göndermek artık mümkün. Canlı sohbet özelliği sayesinde o an çevrimiçi olan firmaları kategorilerine göre görebilir ve hemen sohbete başlayabiliyorsunuz.

Firma akışları sayesinde dinamik kalın: Diğer sosyal ağlarda olduğu gibi güncel duyurularınızı, iletişim mesajlarınızı ve reklamlarınızı firma akış duvarında yayınlayabiliyorsunuz. Böylece hem güncel kalabiliyor hem de diğer firmalara göre daha görünür oluyorsunuz.

Sıralama özelliği: Aramalarda daha önde çıkmak için yapmanız gereken tek şey sistemi daha fazla kullanmak. En çok içerik paylaşan, en çok takip edilen, en dolu profil sahibi firmalar aramalarda daha önde çıkmakta. Hem Türkçe hem İngilizce içeriğinizi oluşturarak, kare bir logo yükleyerek ve daha fazla firma akışı göndererek çok daha fazla mesaj alabileceksiniz.

Şirket Ortağım Artık Melek Yatırımcı Ağı

15 Şubat 2013 tarihinde çıkan BKS (Bireysel Katılım Sermayesi Sistemi) isimli mevzuatla birlikte, oluşum yeni bir faaliyet alanı içerisine girerek “Şirket Ortağım Melek Yatırımcı Ağı” oldu ve artık yatırım yapmak üzere inovatif projeleri toplamaya da başlamış bulunmakta.

Eğer sizde; kobi evliliklerine ilgi duyuyorsanız veya yatırım aradığınız inovatif projeleriniz varsa www.sirketortagim.com'u ziyaret edebilir, Blogu ve Facebook - Twitter adreslerini takibe alabilirsiniz.

Girişim Haber olarak tecrübeli girişimci Mehmet Buldurgan ve ekibini tebrik ediyor, 1. yılı sonunda Melek Yatırımcı Ağı haline gelen SirketOrtagim.com'a çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Haberimizi evlilik tekliflerine açık olan tüm KOBİ'lerimizin, girişimcilerimizin ve yatırım yapacak kobi/girişimci arayan yatırımcılarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor