Etkinlikler İçin Dijital Biletiniz Artık Etkinlik Fabrikam'da!

Selfservis dijital biletleme platformu Etkinlik Fabrikam, küçük etkinliklerin organizatörlerine internetten kolayca ve ekonomik bir şekilde bilet satmalarına yardımcı olmak amacıyla yayın hayatına başladı. İstanbul’da bulunan Etkinlik Fabrikam girişimci ve yazar Ceren Çubukçu tarafından kuruldu. Ceren Çubukçu Türkiye'de self-servis dijital bir biletleme platformunun eksikliğini internet seminerlerinin biletlerini satmak istediği zaman hissetti. Detaylar haberimizde..

Selfservis dijital biletleme platformu Etkinlik Fabrikam, küçük etkinliklerin organizatörlerine internetten kolayca ve ekonomik bir şekilde bilet satmalarına yardımcı olmak amacıyla yayın hayatına başladı.

İstanbul’da bulunan Etkinlik Fabrikam girişimci ve yazar Ceren Çubukçu tarafından kuruldu. Ceren Çubukçu Türkiye'de self-servis dijital bir biletleme platformunun eksikliğini internet seminerlerinin biletlerini satmak istediği zaman hissetti.

“Etkinlik biletlerini internetten kolayca satmaya başlamak için Türkçe herhangi bir selfservis dijital biletleme platformu yoktu. Biletlerinizi internetten satmaya başlamak için mevcut olan biletleme platformlarının müşteri hizmetlerini arayıp, anlaşmalar yapmanız gerekiyordu. Diğer bir çözüm ise ABD ve Avrupa’da bulunan selfservis biletleme platformlarını kullanmaktı. Fakat onların da yerel bir Türkiye ofisi bulunmadığı için saat farklılıkları herhangi bir problemle karşılaşılması durumunda onlarla iletişime geçmeyi zorlaştırıyordu,” diyen Çubukçu Etkinlik Fabrikam’ı hayata geçirmeye karar verdi.

EtkinlikFabrikam.com websitesi ile herkes kendi etkinliklerini/organizasyonlarını internet üzerinden tanıtabilecek ve etkinlik biletlerini organizasyonun büyüklüğü veya küçüklüğü farketmeden internetten ücretsiz satabilecek. Kendileri bu websitesine giderek 'Etkinlik Yarat' bölümünden kendi etkinliklerini oluşturup, bilet satabilecekleri bir web sayfasına sahip olacak. sahip olacak.

Böylece müşteri hizmetlerini arayıp anlaşmalar yapma derdinden kurtulacaklar. Ayrıca eğer organizatörler etkinliğin biletlerinin kesin olarak satılacağından emin değillerse 'Etkinlik Yarat' yerine ‘Crowdfund Your Event’ modelini kullanarak da etkinliklerinin önce başarısını ölçüp daha sonra etkinliği gerçekleştirebilirler. Özet olarak Etkinlik Fabrikam bireylere ve organizatörlere her türlü etkinliği tanıtabilecekleri ve biletlerini kolayca internetten satabilecekleri bir platform sunmayı amaçlıyor.

Etkinlik Fabrikam etkinlik girişlerindeki fiziksel bilet ihtiyacını da ortadan kaldırıyor. Artık Etkinlik Fabrikam yardımıyla, bilet alıcıları akıllı telefonlarındaki kare kodlu biletlerini göstererek etkinliklere kolayca giriş yapabilecek. Ayrıca Etkinlik Fabrikam yakın zamanda Kagider, Türkiye Vodafone Vakfı ve Türkiye Bilişim Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen Teknolojide Kadın Hareketi yarışmasında ikincilik ödülü de kazandı.

Etkinlik Fabrikam hakkında daha detaylı bilgi almak için, www.etkinlikfabrikam.com adresini ziyaret edebilirsiniz veya bilet@etkinlikfabrikam.com adresine email atabilirsiniz.

Etkinlik Fabrikam Hakkında

Etkinlik Fabrikam İstanbul’da bulunan ödüllü bir self-servis dijital biletleme platformu. Etkinlik organizatörlerine dakikalar içinde internetten bilet satmaya baslamalarina olanak sağlıyor. Ayrıca kullandığı kare kodlu bilet teknolojisi ile etkinlik girişlerindeki fiziksel bilet ihtiyacını da ortadan kaldıyor. Etkinlik Fabrikam girişimci ve yazar Ceren Çubukçu tarafından kuruldu. Ceren Çubukçu Make Your American Dream A Reality isimli Amazon.comda satışa çıktığı birkaç gün içinde iş bulma kategorisinde ilk 4’e girmiş olan kitabın yazarı. İstanbul Teknik Üniversitesi ve New York eyaletinde bulunan Binghamton Üniversitesi'nin ortak yürüttüğü çift diploma programı bilişim sistemleri mühendisliği mezunu, ayrıca Boston’da bulunan Bentley Üniversitesinde burslu olarak MBA yapmış.

Haberimizi etkinlikleri aktif bir şekilde takip eden girişimcilerimiz ve okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

nurettin
nurettin
son bir sene içerisinde açılan birkaç örnekten biri. başarılar
Etkinlik Fabrikam
Etkinlik Fabrikam
Etkinlik Fabrikam EMEA bölgesinin en büyük yarışmalarından biri olan Webit kongresi startup yarışmasında ön elemeyi geçti ve oylamaya kaldı. Eğer en çok oy alanlar arasında ilk 10'a girerse Türkiye'yi Webit kongresinde temsil etme şansını yakalayacak. Etkinlik Fabrikam'a destek olup oy vermek için linki tıklayıp Etkinlik Fabrikam logosunu bulun ve İnfo and Vote tuşuna basın.
webitcongress.com/.../startupvote2013.html
ukash
ukash
ödeme ekranından bir resim koysanız iyi olacakmış

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor