Özyeğin Üniversitesi'nden Büyümek İsteyen KOBİ'lere Eğitim!

Özyeğin Üniversitesi ve Kauffman Vakfı işbirliği ile hayata geçirilen, büyümek isteyen KOBİ’lere yönelik eğitim programı Büyüyen KOBİ’de yeni dönem 26 Ağustos’ta başlıyor. Yedi haftaya yayılmış otuz saatlik Büyüyen KOBİ programı, KOBİ’lerin etkili ve verimli büyümesini sağlamak için, işin gerçek potansiyele ulaşmasına yardımcı olmak üzere tasarlanmış esnek bir program olarak öne çıkıyor. Detaylar haberimizde..

Özyeğin Üniversitesi ve Kauffman Vakfı işbirliği ile hayata geçirilen, büyümek isteyen KOBİ’lere yönelik eğitim programı Büyüyen KOBİ’de yeni dönem 26 Ağustos’ta başlıyor. Yedi haftaya yayılmış otuz saatlik Büyüyen KOBİ programı, KOBİ’lerin etkili ve verimli büyümesini sağlamak için, işin gerçek potansiyele ulaşmasına yardımcı olmak üzere tasarlanmış esnek bir program olarak öne çıkıyor.

Özyeğin Üniversitesi’nin girişimcilik alanında dünyanın en etkili ve önemli kurumu olarak gösterilen Kauffman Vakfı işbirliği ile büyümek isteyen KOBİ’lere yönelik hazırladığı eğitim programı “Büyüyen KOBİ”de yeni dönem 26 Ağustos’ta başlıyor. Program, 7 Ekim’e kadar  Pazartesi ve Perşembe akşamları, Girişim Fabrikası’nın Levent’teki ofisinde gerçekleşecek.

Büyüyen KOBİ, küçük ve orta ölçekteki işletmelerin etkili ve verimli büyümesini sağlamak için, işin gerçek potansiyele ulaşmasına yardımcı olmak üzere tasarlanmış esnek bir program olarak öne çıkıyor. Programa, işini  büyütmenin avantaj ve zorluklarını öğrenmek isteyen, işi  için en iyi ve en umut veren büyüme fırsatlarını belirlemeyi hedefleyen KOBİ’lerin yanı sıra, şirket performansını iyileştirmenin yollarını keşfetmeye hazır olan; hayata geçirilebilecek, gerçekçi bir büyüme planı hazırlamayı isteyen ve en az 1 yıldır faaliyet gösteren tüm KOBİ’ler başvurabiliyor.

Yedi haftaya yayılmış otuz saatlik program kapsamında, sertifikalı FastTrac yetkilileri tarafından interaktif bir ortamda gerçekleştirilen derslerde, katılımcıların birbirlerinin fikirlerine destek olarak etkin bir ağ oluşturmalarına da uygun zemin hazırlanıyor. Katılımcıların derslerden maksimum faydayı elde edebilmeleri için, ayrıca ders kitapları ve online araçlar da kullanıma sunuluyor. Ders saatlerinin dışında, başarılı girişimcilerin de konuk edildiği programda, katılımcıların bu isimlerle tanışması da sağlanıyor.

Program kapsamında bilgi verilecek ders konuları şöyle sıralanıyor:

  • İşin mevcut durumunu analiz etme,
  • En iyi büyüme fırsatlarını belirleme, 
  • Vizyon ve stratejik planı destekleyen bir bütçe oluşturma, 
  • Ürünü/hizmeti daha güçlü kılmanın yollarını arama,
  • Hedeflenen pazar için en iyi satış stratejilerini belirleme,
  • Yönetim ekibinin görev ve sorumluluklarını optimize etme,
  • İşin büyümesine destek olabilecek operasyonel sistemleri keşfetme,
  • Kârlılığı ve finansal performansı arttırma,
  • İş planını hayata geçirme.

Program ücreti ve avantajları hakkında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için www.ozyegin.edu.tr/buyuyenkobi sitesi ziyaret edilebilirsiniz Büyüyen KOBİ programına son başvuru tarihi 19 Ağustos.

Haberimizi, KOBİ'lerini büyütmek isteyen girişimci okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor