Etohum, Google Developers Startup Pack'ın İş Ortağı Oldu!

Son dönemde yaptığı işbirlikleri ve yatırım anlaşmalarıyla internet ekosistemine sağlayacağı katkı gücünü artıran Etohum, Google Developers'ın iş ortağı olarak önemli bir işbirliğine daha imza attı. Yapılan görüşmelerin ardından Etohum’un ‘Google Developers Startup Pack’ programına kabul edildiğini bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Google’ın girişimcilere sağlayacağı altyapı desteğiyle, Etohum girişimleri çok daha ileri noktalara taşınacak. Detaylar haberimizde..

Son dönemde yaptığı işbirlikleri ve yatırım anlaşmalarıyla internet ekosistemine sağlayacağı katkı gücünü artıran Etohum, önemli bir işbirliğine daha imza attı.

Yapılan görüşmelerin ardından Etohum’un ‘Google Developers Startup Pack’ programına kabul edildiğini bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Google’ın girişimcilere sağlayacağı altyapı desteğiyle, Etohum girişimleri çok daha ileri noktalara taşınacak.

Google Developers Startup Pack Nedir?

Kendisi de bir ‘Garaj Startup’ı olarak başlayan Google, bu ruhtan yola çıkarak kendini enerji dolu bir startup ekosistemi yaratmaya adamış durumda. Bu beta program aracılığıyla Google, sunacağı desteklerle startupların hızlı bir şekilde fikirlerini gerçekleştirip, kolayca ölçeklendirebilmelerini hedefliyor. Program dahilinde Google, kendi servis ve teknolojilerini girişimcilerle paylaşarak, onların hızlı gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Google Developers Startups hakkında detaylı bilgi için www.developers.google.com/startups sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Girişim Haber olarak bu başarısı için Etohum'u tebrik ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor