TÜBİTAK'tan Mobil İletişim Teknolojileri Alanında 2 Yeni Çağrı!

TÜBİTAK tarafından 1003-Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Mobil İletişim Teknolojileri" başlıklı iki yeni çağrı programı daha başlatıldı. Çağrı programlarında sunulan proje önerilerinin hem katma değeri yüksek, yaratıcı ve yenilikçi olması, hem de uygulama projelerine temel teşkil edecek veya uygulama projelerine girdi sağlayacak teknolojik ürün ve/veya bilgi üretmeye yönelik olması bekleniyor. Detaylar haberimizde..

TÜBİTAK tarafından 1003-Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı kapsamında "Mobil İletişim Teknolojileri" başlıklı iki yeni çağrı programı daha başlatıldı.

Çağrı programlarında sunulan proje önerilerinin hem katma değeri yüksek, yaratıcı ve yenilikçi olması, hem de uygulama projelerine temel teşkil edecek veya uygulama projelerine girdi sağlayacak teknolojik ürün ve/veya bilgi üretmeye yönelik olması bekleniyor. Bu çerçevede Mobil İletişim Teknolojileri alanında ilk aşamada aşağıda belirtilen konularda "1003-Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı" kapsamında destek verilmek üzere çağrıya çıkılmasına karar verilmiş.

Proje başvuruları 1003-Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destek Programı kapsamında yapılacak olup iki aşamalı başvuru sistemi uygulanıyorr. İlk aşama başvuruları için son başvuru tarihi 2 Eylül 2013 olarak belirlenmiş.

Çağrıya özel hususların ve çağrı takviminin yer aldığı çağrı metinlerine aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz:

Not: 1003-Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destek Programı ile ilgili ayrıntılı bilgiyi www.tubitak.gov.tr/ardeb1003 adresinden edinebilir, 1003 Programı ve 1511 Programı arasındaki farkları bu sayfadan inceleyebilirsiniz. 1003 Programındaki diğer aktif çağrıları incelemek ve başvurmak için ardeb1003.tubitak.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

TÜBİTAK kaynaklı haberimizi Mobil Teknolojiler alanında faal olan girişimci ve girişimci adaylarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor