Online Mısır Arabasıyla Başladı, Şimdi 20 Ülkeye İhracat Yapıyor!

Girişimciliğe, ürünlerini Sanalpazar.com üzerinden satışa çıkararak başlayan Cemko Metal Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Korkmaz, bugün dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan bir şirketin sahibi. Türkiye’nin lider e-ticaret siteleri arasında yer alan Sanalpazar.com, tüketicileri binlerce ürün seçeneğiyle buluşturmasının yanı sıra ortaya çıkardığı başarı öyküleriyle de adından söz ettiriyor. Detaylar haberimizde..

Türkiye’nin lider e-ticaret siteleri arasında yer alan Sanalpazar.com, tüketicileri binlerce ürün seçeneğiyle buluşturmasının yanı sıra ortaya çıkardığı başarı öyküleriyle de adından söz ettiriyor.

Binlerce üretici ve tüketiciyi kendi bünyesinde buluşturan Sanalpazar.com, sağladığı satış olanaklarıyla, üreticileri en büyük maliyet kalemlerinden biri olan pazarlama masraflarından kurtarıyor. Üreticiler ücretsiz olarak Sanalpazar.com’da kendi dükkanlarını açarak ürünlerini son tüketiciyle buluştururken, pazarlama maliyeti üstlenmeksizin ve risksiz bir şekilde kendi işlerinin sahibi olabiliyor. Üstelik girişimciler müşterilere sunulan taksitli ödeme imkanı ve ödeme erteleme gibi olanakların yanı sıra, adwords reklamları için profesyonel yardım, müşteriyle online sohbet gibi Sanalpazar.com avantajlarından da yararlanabiliyor.

Girişimciliğin En Risksiz Yolu

Sitedeki sıfır sermayeli pazarlama olanaklarına değinen Sanalpazar.com Genel Müdürü Cem Kesici, “Sanalpazar.com olarak aslında bir bakıma sivil toplum kuruluşu gibi çalışıyoruz. Bir girişimi olan fakat pazara açılmak için kanal bulamayan girişimcilere, ödeme erteleme avantajımızdan yararlanarak sıfır sermayeyle ve asgari riskle ürünlerini satma imkanı sağlıyoruz” dedi. Girişimcilerin ücretsiz olarak Sanalpazar.com üzerinde dükkan açabildiklerini belirten Kesici, “Yarattığımız bu ortamın ve sağladığımız olanakların kobileri girişimciliğe teşvik edici olmasını umuyoruz” diye konuştu. 

Sanalpazar.com’la Başlayan Bir Başarı Öyküsü

Girişimciliğe, ürünlerini Sanalpazar.com üzerinden satışa çıkararak başlayan Cemko Metal Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Korkmaz, bugün dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan bir şirketin sahibi. Korkmaz, 2009 yılında üretimine başladığı mısır arabalarını Sanalpazar.com üzerinden satışa çıkardı. Ürünlerinin yüksek talep görmesi üzerine üretim kapasitesini artıran Korkmaz, Cemko Metal’i bugün Avrupa ülkelerine ihracat yapan bir firmaya dönüştürdü.

Sanalpazar.com Hakkında:

Gold & Metro Grup'a bağlı Gold İnternet Teknolojileri San. ve Dış Tic. A.Ş.'nin bir yatırımı olan Sanalpazar.com, ERP uygulamaları, yazılım geliştirme, danışmanlık alanında 20 yılı aşkın bir deneyime sahip, alanının saygın kuruluşlarından IMC Bilişim Teknolojileri  A.Ş. ortaklığı ile hayata geçirilmiş. Ülke insanının ticarete olan geleneksel yatkınlığını ve becerisini 21. yüzyılın 'internet' dünyasına taşıyabilecekleri bir 'pazar yeri' oluşturmayı amaçlayan Sanalpazar.com, herkesin hem ürün satabileceği hem de satın alabileceği, kullanımı kolay, anlaşılabilir, hızlı ve sorunsuz bir 'pazar yeri olarak tasarlanmış. Sanalpazar.com geleneksel ticaretin tüm bileşenlerini daha da geliştirerek internet ortamına taşıyan, küçük ölçekli satıcılara finansman desteği sağlayan, alıcılara sonsuz ödeme seçenekleri sunan ve çoğu kendi alanında ilk ve tek olan birçok özelliği de bünyesinde barındırıyor.

Hikayesini paylaştığımız e-ticaret girişimini ve ürünlerini www.sanalpazar.com adresinden inceleyebilirsiniz.

Haberimizi internet girişimcisi veya girişimci adayı okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor