“Geleceği Tasarla” Temalı İyiGirişim Zirvesi 6 Haziran'da!

Endeavor ve TÜSİAD ortaklığında, Akbank Ana sponsorluğunda düzenlenecek Yarının Büyük İşletmeleri’ne yönelik iyiGirişim Zirvesi’nin bu seneki konusu Design Thinking: Geleceği Tasarlamak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen iyiGirişim Zirvesi’nin amacı Yarının Büyük İşletmelerine (YABİ’lere) destek olmak ve büyüme süreçlerine ivme kazandırmak. Detaylar haberimizde..

Endeavor ve TÜSİAD ortaklığında, Akbank Ana sponsorluğunda düzenlenecek Yarının Büyük İşletmeleri’ne yönelik iyiGirişim Zirvesi’nin bu seneki konusu Design Thinking: Geleceği Tasarlamak.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen iyiGirişim Zirvesi’nin amacı Yarının Büyük İşletmelerine (YABİ’lere) destek olmak ve büyüme süreçlerine ivme kazandırmak.

Zirvede Ayşe Birsel (Birsel + Seck) ‘Design the Work You Love’, Dave Gardner (Gardner&Associates) ‘Design Your Future: How Is Your Company Doing?’ konulu atölye çalışmalarını düzenleyeceklerdir. Ayrıca Cem Topçuoğlu (TBWA Istanbul), Barış Aksoy (Intel Capital) ve Muzaffer Yıldırım (MARS Group) kendi kişisel deneyimlerini paylaşacakları kısa oturumlar düzenleyecekler.

Kimler Katılmalı?

Aktif ve potansiyel girişimciler:

  • Kendi şirketini kurmuş ve şirketini şekillendirmek isteyen girişimciler
  •  Fikri olan ve fikrini hayata geçirmek için doğru yönlendirmeye ihtiyaç duyan potansiyel girişimciler
  • Profesyonel girişimcilik ekosistemi mensupları

İyiGirişim Zirvesi'nin 6 Haziran'da ki zirve programına bu sayfadan ulaşabilir, zirve ile ilgili daha fazla bilgiye www.iyigirisim.com adresinden ulaşabilirsiniz. Zirveye kayıt olmak içinse; kayıt sayfasını kullanabilirsiniz.

Sabancı Center’ı Google Haritalar’da görüntüleyebilirsiniz. Katılım sınırlı sayıda olacaktır. Etkinlik haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor