Engür Rutkay, EO Türkiye Genel Sekreteri Oldu

40 ülkede 9 binden fazla üst düzey girişimcinin yer aldığı dinamik ve global bir girişimcilik ağı olan Dünya Girişimciler Organizasyonu’nun Türkiye Ofisi’nin genel sekreterliğine Engür Rutkay atandı. Rutkay, bundan sonra EO (Entrepreneurs Organization) Türkiye’nin genel sekreteri olarak çalışmalarını sürdürecek. Detaylar haberimizde..

Dünya genelinde 9 binden fazla üst düzey girişimciyi bünyesinde barındıran Dünya Girişimciler Organizasyonu’nun (EO) Türkiye Ofisi Genel Sekreterliği’ne Engür Rutkay atandı.

1 Nisan 2013’te ataması gerçekleştirilen Rutkay, 1991 – 2008 yılları arasında görev aldığı Şişe-Cam, Ladin Uluslararası Fuarcılık A.Ş., Ankara Sanayi Odası, CNR Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve Solaris Dış Ticaret A.Ş. gibi kurumlarda, hedef ihracat pazarları, kültürlerarası ticaret ve iş geliştirme alanlarında çalışmalar yürüttü. 2008 yılından itibaren, Türkiye Genç İşadamları Derneği’nde Genel Sekreterlik görevini yürüten, ardından ise Endeavor Etkin Girişimci Destekleme Derneği’nde İş Geliştirmeden Sorumlu Direktör olarak görev alan Rutkay, bundan sonra EO (Entrepreneurs Organization) Türkiye’nin genel sekreteri olarak çalışmalarını sürdürecek.

Entrepreneurs’ Organization Hakkında:

Entrepreneurs’ Organization (EO - Dünya Girişimciler Organizasyonu), 40 ülkede 9 binden fazla iş sahibinin yer aldığı dinamik ve global bir girişimciler ağıdır. 1987 yılında bir grup girişimci tarafından kurulan EO, bünyesinde bulundurduğu girişimcilerin birbirine fayda sağlamasına ve işlerini daha başarılı bir şekilde yürütmelerine olanak verirken, kişisel hayatlarını zenginleştirme imkanı da sunmaktadır. EO’nun 121 şubesine üyelik sadece davet ile gerçekleşmektedir. Üyelerin yaş ortalaması 41, ortalama gelirleri ise 17,3 milyon dolardır.

Haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor