Girişimci Öğrenciler, 2013 İTÜ Girişimcilik Zirvesini Kaçırmayın!

İTÜ Girişimcilik Zirvesi '13, 25-26 Nisan tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü'nde gerçekleşecek. İlki 2011 yılında düzenlenmiş olan ‘‘İTÜ Girişimcilik Zirvesi’’; misyon olarak girişimcilerle öğrencileri bir çatı altında buluşturup üniversite öğrencileri arasında girişimcilik algısı oluşturmayı, bunun yanı sıra ülkenin ve dünyanın geleceği için genç girişimcilere ilham kaynağı olmayı benimsemiş. "İTÜ Girişimcilik Zirvesi", girişimcilik dünyasında önem kazanan konuların özel olarak işlendiği interaktif panellerden oluşan ve tamamen İTÜ Girişimcilik Kulübü üyeleri tarafından düzenlenen bir öğrenci organizasyonu. Detaylar haberimizde..

İlki 2011 yılında düzenlenmiş olan ‘‘İTÜ Girişimcilik Zirvesi’’; misyon olarak girişimcilerle öğrencileri bir çatı altında buluşturup üniversite öğrencileri arasında girişimcilik algısı oluşturmayı, bunun yanı sıra ülkenin ve dünyanın geleceği için genç girişimcilere ilham kaynağı olmayı benimsemiş. ‘‘İTÜ Girişimcilik Zirvesi’’, girişimcilik dünyasında önem kazanan konuların özel olarak işlendiği interaktif panellerden oluşan ve tamamen İTÜ Girişimcilik Kulübü üyeleri tarafından düzenlenen bir öğrenci organizasyonu.

25-26 Nisan tarihlerinde İTÜ Maçka Kampüsü'nde gerçekleşecek olan Girişimcilik Zirvesi '13 kapsamında;

  • İnternet Girişimciliği,
  • Global Girişimcilik,
  • Kurumsal Girişimcilik,
  • Sıradışı Girişimci Hikayeler
  • Girişimciliğe Verilen Destekler

panelleri düzenlenecektir. Birbirinden başarılı girişimciler, akademisyenler ve iş dünyasının önde gelen isimlerin bulunduğu oturumlarda bu seneki konuşmacılar arasında Sina Afra, Haluk Okutur, Temel Kotil, Fatmanur Erdoğan yer alıyor.

İşte Girişimcilik Zirvesi 2013 Programı:

İnternet Girişimciliği  (25 Nisan 15:00 – 16:30)
Cem Duran – Photoshoter Kurucusu  (Moderatör)
Ali Servet Eyüboğlu - Mekanist.net Kurucusu
Sina Afra -  Markafoni Kurucu Ortağı
Berkay Ünal - Ganipara.com Kurucu Ortağı
Cem Birol – Biletino.com Kurucusu

Global Girişimcilik : Girişimcilikte Sınır Tanımamak (25 Nisan 17:00 – 18:30)
Doç. Dr. Alp Üstündağ (Moderatör)
İsmail Haznedar - JCI Dünya Başkanı Baş Müşaviri 
Cüneyt Yavuz - Mavi İcra Kurulu Başkanı                         
Haluk Okutur - Simit Sarayı Kurucusu
Berna Şamiloğlu - Turkcell Girişimcilik Direktörü

Kurumsal Girişimcilik ( 26 Nisan 13:00 - 14:30)
Fatmanur Erdoğan – Yazar, Kurumsal İletişim Başkanı (Moderatör)
Temel Kotil - Türk Hava Yolları Genel Müdürü
Mehmet Yılmazoğlu - Mado Genel Müdürü
Burak Aydın - İntel Türkiye Genel Müdürü
Ferhat Farşi – Abdi İbrahim Ar-Ge Direktörü

Sıradışı Girişimci Hikayeler (26 Nisan 15:00- 16:30)
Dilek Alanlı – İşim Gücüm Girişim TV Program yapımcısı (Moderatör)
Mehmet Aksel - Mutfak Sanatları Akademisi Kurucusu
Tarık Yıldırım- inekle.com Kurucu Ortağı
Nur Beğen – OrganicEra Kurucusu
Koray Dinçalp - biayda.com Kurucu Ortağı

Girişimcilere Verilen Destekler  (26 Nisan 17:00 – 18:30)
Öğr. Gör. Dr. Zeynep Erden Beyazıt (Moderatör)
Prof. Dr. Erhan Erkut - Özyeğin Üniversitesi Rektörü
Numan Numanbayraktaroğlu - Galata Bussiness Angel Kurucu Üyesi & TEB Girişim Bankacılığı Yetkilisi
Nazire Peker - Arı Teknokent Genel Müdürü

İTÜ Girişimcilik Kulübü zirve için çunları söylüyor;

"Günümüzün gelişen ve değişen  yaşam  şartları ile birlikte iş dünyası çok büyük bir yarış içerisindedir. Globalleşen  dünyada bu rekabet ortamı, toplumlar için kalkınmanın  ve geleceğe yatırım yapmanın  önemini büyük ölçüde artırmıştır. Bu yarışta öne geçebilmek  ise çağa ayak uydurmaktan ve inovasyondan geçer. Bunu sağlayabilecek en büyük kuvvet girişimciliktir. Ekonomik olarak büyümenin yanı sıra girişimcilik, yeni teknolojilerin üretilmesini ve geliştirilmesini de sağlar; ayrıca fırsatların  doğru bir biçimde değerlendirilmesiyle kalkınmaya  en büyük katkıyı yapar. Bu şartlar altında bakıldığında girişimcilik, kendimizi ve çevremizi geliştirmek için en büyük avantajdır.

Girişimcilik aynı zamanda, tutkuyla bağlı olduğumuz düşüncemizin gerçekleşmesi ve geleceğimizi şekillendirmesidir. Girişimimizin hayat bulması, izlenen yolda başarısızlık olasılığını reddetmeye bağlıdır. O halde önemli olan, başarısızlığa dayanan inancımızın iplerini cesaretimizle çözebilmektir. Özgürleşen tutkumuz bu şekilde geleceğe yön verecektir. Öyleyse diyoruz ki "Bırak Tutkun Geleceğin Olsun!"

25 – 26 Nisan İTÜ Maçka Kampüsünde görüşmek üzere…"

Etkinliğe katılmak için nasıl kayıt olabilirsiniz?

25-26 Nisan tarihlerindeki Zirve'nin kayıt sayfası'ndan sizin için en uygun olan kayıt türünü seçip kaydınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Zirve hakkında detaylı bilgiyi www.itugirisimcilikzirvesi.org web adresinde bulabilirsiniz. Etkinlik afişini buradan inceleyebilirsiniz.

Haberimizi, zirvede değinilecek yukarıdaki konularda bilgi sahibi olmak isteyen okurlarımız ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor