GAZİ'li Genç Girişimcilerden İnovasyon ve Girişimcilik Zirvesi!

Gazi Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu bu sene üçüncüsünü düzenlediği 2013 Liderler Zirvesi'ni 4-5 Nisan 2013 tarihlerinde düzenliyor. Girişimcilik ve İnovasyon ana temalı zirvenin iş dünyasından oldukça önemli lider konukları var. Girişimcinin Kalbi İnovasyonla Atıyor, Liderler İnovasyonu Konuşuyor sloganıyla Gazi Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu'nun 4-5 Nisan'da bu sene üçüncüsünü düzenleyeceği Liderler Zirvesi'nde gerek bürokrasi, gerek Türkiye de önde gelen genel müdür, ceo ve yönetim kurulu başkanları konuşmacı olarak ağırlanacak. Detaylar haberimizde..

Gazi Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu bu sene üçüncüsünü düzenlediği 2013 Liderler Zirvesi'ni 4-5 Nisan 2013 tarihlerinde düzenliyor. Girişimcilik ve İnovasyon ana temalı zirvenin iş dünyasından oldukça önemli lider konukları var.

Genç Girişimciler Topluluğu Genel Koordinatörü Fatih Demir, "Girişimcinin Kalbi İnovasyonla Atıyor, Liderler İnovasyonu Konuşuyor" sloganıyla düzenledikleri bu zirve hakkında şunları söylüyor;

"Biz Gazi Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu olarak ülkemizin yapısal sorunu olan işsizlik karşısında “iş arayan değil, iş kuran” adaylar yetiştiren, genç beyinleri sık sık Türkiye’ nin önde gelen iş dünyası temsilcileri, bürokratları ve kendi alanında isim yapmış iş adamlarıyla buluşturmayı hedefleyen bir oluşuma sahibiz. Aynı zamanda üyelerimizin ve çalışma ekibimizin kişisel gelişimi, gelecekteki iş hayatına ve sosyal hayata hazırlanması sürecinde bir katkı sağlamak amacı gütmekteyiz. Bu hedefler doğrultusunda eğitimler, kongreler, seminerler ve paneller gibi büyük çaplı organizasyonlar düzenleyerek hedeflerimizi en iyi şekilde gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Topluluk olarak üniversite eğitiminin sadece kurumsal öğrenmeden ibaret olmadığını biliyor, sosyal öğrenmemize etkin bir şekilde katkı sağlayan, üyelerimizin ve çalışma arkadaşlarımızın ilgi ve yeteneklerini en iyi şekilde tespit ederek tüm arkadaşlarımıza kariyer noktasında yardımcı olmaktayız.

Türkiye’deki bir öğrenci topluluğu olarak; iş dünyasını takip eden ve bağlantı kuran, buna ek olarak girişimcilik, ekonomik, teknik ve yöneticilik alanlarında gerekli eğitimleri sağlayarak üniversitemizdeki öğrencileri girişimciliğe yöneltmek, genç fikirlerin keşfedilmesinde yardımcı olmak ve desteklenmesini sağlamak konusunda bir aracıyız."

Girişimcinin Kalbi İnovasyonla Atıyor, Liderler İnovasyonu Konuşuyor sloganıyla Gazi Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu'nun 4-5 Nisan'da bu sene üçüncüsünü düzenleyeceği Liderler Zirvesi'nde gerek bürokrasi, gerek Türkiye de önde gelen genel müdür, ceo ve yönetim kurulu başkanları konuşmacı olarak ağırlanacak.

Ana teması "İnovasyon ve Girişimcilik" olan bu seneki Liderler Zirvesi'nin konuşmacıları şöyle;

  • Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç
  • OSTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın
  • Ankara Kalkınma Ajansı Müdürü Mustafa Lale
  • KOSGEB Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz
  • IBM Türkiye ve Ortadoğu İnovasyon Müdürü Jale Akyel
  • Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras
  • İndex Grup Ceo'su Erol Bilecik
  • Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan
  • Gate Elektronik Ceo'su Turgay Maleri

4-5 Nisan'daki bu zirve hakkında daha fazla bilgi için www.gaziggt.org web adresini ziyaret edebilir, Facebook etkinlik sayfası ile Facebook ve Twitter profillerinden zirve ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz. Zirveye katılmak için kayıt formunu doldurmanız gerekiyor.

Ankaralı üniversite öğrencilerinin ve genç girişimcilerin zirveyi kaçırmamalarını tavsiye ediyor, etkinlik haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor