2013 Yılı Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması Başladı!

Garanti Bankası, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Ekonomist dergisi işbirliğiyle, kadın girişimcileri cesaretlendirmek amacıyla düzenlenen Türkiye'nin Kadın Girişimcisi yarışmasının 7'incisine başvurular başladı. Garanti Bankası'nın, Ekonomist Dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) işbirliğiyle bu sene 7.'sini düzenlenen yarışma kapsamında, "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi"nin yanı sıra, "Türkiye'nin Gelecek Vaad Eden Kadın Girişimcisi", "Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimci" ve "Türkiye'nin Kadın Sosyal Girişimcisi" kategorilerinde de ödüller verilecek. Detaylar haberimizde..

Garanti Bankası, Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Ekonomist Dergisi işbirliğiyle, kadın girişimcileri cesaretlendirmek amacıyla düzenlenen Türkiye'nin Kadın Girişimcisi yarışmasının 7'incisine başvurular başladı.

Garanti Bankası'nın, Ekonomist Dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği'nin (KAGİDER) işbirliğiyle bu sene 7.'sini düzenlenen yarışma kapsamında, "Türkiye'nin Kadın Girişimcisi"nin yanı sıra, "Türkiye'nin Gelecek Vaad Eden Kadın Girişimcisi", "Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimci" ve "Türkiye'nin Kadın Sosyal Girişimcisi" kategorilerinde de ödüller verilecek.

Sadece büyük ölçekli işletmeleri değil, ölçeği ne olursa olsun, tüm kadın girişimcileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışma kapsamında; farklı kulvarlarda daha küçük ölçekli ama gelişime ve yeniliğe açık, gelecek vaat eden veya kendi şartları altında, yöresinde iyi bir işletme kurmuş, bulunduğu yörede fark yaratan ve sosyal bir soruna yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler üretmiş kadın girişimcilere de "kazanma" şansı sunuluyor.

Türkiye'de yaşayan ve hakim ortak olduğu şirketi yıllık 40 milyon TL'nin altında ciro yapan kadın girişimciler, yarışmaya bizzat başvurabilir veya aday gösterilebilirler. Başvurular, www.kadingirisimciyarismasi.com adresinden doldurulacak formlarla, 31 Mayıs 2013 tarihine kadar başvuru yapılabilir.

"Türkiye'nin Kadın Girişimcisi" 20.000 TL tutarında nakit para ödülüne, "Gelecek Vaat Eden Kadın Girişimci", “Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimci"  ve "Türkiye'nin Kadın Sosyal Girişimcisi" 15.000’er TL tutarında nakit para ödülüne  hak kazanıyor. Ayrıca tüm dereceye giren kadın girişimciler 1 yıllık ücretsiz KAGİDER üyeliği ve Capital, Ekonomist ve Elele Dergisi üyeliği kazanıyor.

Yarışmaya internet üzerinden başvurmak veya yarışma hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen kadın girişimciler www.kadingirisimciyarismasi.com adresini ziyaret edebilir, başvuru formunu elden teslim etmek isteyen kadın girişimciler ise en yakın Garanti Şubesinden başrularını yapabilirler..

Türk kadınlarını girişimciliğe teşvik etmek ve başarı hikayelerini Türkiye'ye duyurabilmek amacı ile daha önceki yıllarda da yapılan yarışmaya başvurmuş kadın girişimciler dahil olmak üzere tüm kadın girişimcileri Türkiye'nin Kadın Girişimcisi Yarışması'na başvurmaya davet ediyorlar.

Yarışma hakkında detaylı bilgi için www.garantikadingirisimci.com ve www.kadingirisimciyarismasi.com web adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi kadın girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor