İstanbul Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi'13, 19 Mart'ta!

Son dönemlerin en çok konuşulan mesleği olan girişimcilik, gençlerin de yakından takip ettiği bir alan olarak öne çıkıyor. Her ne kadar gençlerin girişimcilik hakkında arzulandığı kadar bilgisi olmasa da, düzenlenen girişimcilik etkinlikleriyle gençlere bu konu hakkında bilgiler sunuluyor. Girişimciliği merak eden ve girişimciliği bir meslek olarak düşünen girişimci adaylarını bilgilendirmek amaçlı İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü 19 Mart’ta Girişimcilik Zirvesi ’13‘ü düzenliyor. Detaylar haberimizde..

Son dönemlerin en çok konuşulan mesleği olan girişimcilik, gençlerin de yakından takip ettiği bir alan olarak öne çıkıyor. Her ne kadar gençlerin girişimcilik hakkında arzulandığı kadar bilgisi olmasa da, düzenlenen girişimcilik etkinlikleriyle gençlere bu konu hakkında bilgiler sunuluyor.

Girişimciliği merak eden ve girişimciliği bir meslek olarak düşünen girişimci adaylarını bilgilendirmek amaçlı İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü 19 Mart’ta Girişimcilik Zirvesi ’13‘ü düzenliyor.

Etkinlikte konuşacak kişiler arasında Dünya Girişimciler Organizasyonu Türkiye Başkanı Ferda Kertmelioğlu, Silk&Cashmere Kurucu CEO’su Ayşen Zamanpur, Markafoni Kurucu Ortağı Tolga Tatari ve Simit Sarayı Kurucu CEO’su Haluk Okutur yer alıyor.

Ücretsiz olarak düzenlenen bu etkinliğe İstanbul Üniversitesi’nin dışından da katılım mümkün. Etkinliğe katılmak isteyenler biletlerini kulübün Biletino sayfasından ayırtabilirler. Üniversitenin dışından gelecek olan kullanıcıların, bu biletlerle okula giriş yapabileceklerini de hatırlatmakta fayda var.

19 Mart Salı günü saat 12:00 – 16:00 arasında gerçekleşecek olan etkinlikte, tüm oturumlara katılanlara, organizasyonun sonunda katılım sertifikası verilecek. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Oditoryumu’nda gerçekleşecek olan etkinlik, 4 oturumdan oluşuyor.

Etkinliğin oturum programı ise şöyle:

1. Oturum (12.00 – 12.40) : Girişimcilik Nedir ? Nasıl Girişimci Olunur?
Ferda Kertmelioğlu (Dünya Girişimciler Organizasyonu Türkiye Başkanı)

2. Oturum (13.00 – 13.40) : Kadın Girişimciler
Ayşen Zamanpur (Silk&Cashmere Kurucusu / CEO’su)

3. Oturum ( 14.00 – 14.40 ) : İnovatif Girişimcilik
Tolga Tatari (Markafoni Kurucu Ortağı)

4. Oturum ( 14.50 – 15.30 ) : Bir Girişimcinin Hikayesi
Haluk Okutur (Simit Sarayı Kurucusu / CEO’su)

Haberimizi üniversite öğrencilerimiz ve girişimci ruhuna sahip gençlerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor