Bir Fikrin Mi Var? Yarışması TV8'de Yeniden Ekranlarda!

Bir Fikrin Mi Var? Takipçilerini sevindirecek bir haber! Yarışma başvurularını kaçıranlar, fikrim çok ama param yok diyen girişimci adayları için Bir Fikrin Mi Var? yarışması hiç ara vermeden tekrardan TV8 ekranlarına geliyor. Yarışma bu akşam 22:45'deki yeni bölümüyle yeni sezona başlıyor. Kendine özgü %100 yerli formatıyla girişimcilere büyük destek veren Bir Fikrin Mi Var? yarışması bir kez daha televizyon dünyasının en çok konuşulan yapımlardan biri olmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde..

Bir Fikrin Mi Var? Takipçilerini sevindirecek bir haber!  Yarışma başvurularını kaçıranlar, fikrim çok ama param yok diyen girişimci adayları için Bir Fikrin Mi Var? yarışması hiç ara vermeden tekrardan TV8 ekranlarına geliyor. Yarışma bu akşam 22:45'deki yeni bölümüyle yeni sezona başlıyor.

Kendine özgü %100 yerli formatıyla girişimcilere büyük destek veren Bir Fikrin Mi Var? yarışması bir kez daha televizyon dünyasının en çok konuşulan yapımlardan biri olmaya hazırlanıyor. Bir Fikrin Mi Var? yeni sezonda da kendi başarı hikayelerini yaratmış durumda ve iş dünyasının birbirinden değerli isimlerini izleyicilerle buluşturacak.

6 yıl önce başlayan Bir Fikrin mi Var? serüveni her yıl çok daha büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon birbirinden farkılı ve başarılı projeleri  TV8 ekranlarına getiren Bir Fikrin mi Var?, tam 1 milyon izleyiciye ulaşarak en çok izlenen yarışma programı olmuş.

Bir Fikrin Mi Var? birbirinden iddaalı ve inovatif iş modellerini yeniden ekrana getirecek. Yarışmanın birincisi 200.000 TL'lik büyük ödülü kazanarak projesini gelecekteki işine dönüştürme şansı yakalayacak. Bu yıl Vodafone, Pegasus, Mesa, British Council, Arzum, İnventram, Eclipse, Webrazzi ve Yeditepe Üniversitesi gibi bir çok değerli kurumun desteği ile Bir Fikrin mi Var? bir ödülle sınırlı kalmayarak birçok ödülle girişimcilere yeniden destek olacak.

Ayrıca yarışmaya katılan diğer girişimci adayları birçok sürpriz ödül bekliyor Bir Fikrin Mi Var? yarışması verdiği büyük ödüllerle girişimcilerin hayallerini gerçekleştirmeye fırsat veren en büyük ulusal girişimcilik yarışmalarından birisi.

Jüri'de Kimler Var?

Girişimcilik dünyasının başarılı isimlerinden oluşan ve bu sezon farklı isimlerin de bizlerle olacağı birFİKRİNmiVAR?’ın sunucuları ise Murat Başoğlu ve Tamay Kılıç.

2011 ylında Ali Sabancı, Gülden Yılmaz ve Ömer Kızıl'ın yer aldığı jüri koltuklarında 2012’de Leyla Alaton, Ali Şen ve Alphan Manas yer aldı. Bu sene yine Leyla Alaton, Ali Şen ve Alphan Manas jüri üyeleri arasında. Bu sezonda her hafta üç ana jüriye ek olarak bir supriz isim daha jüri koltuğunda yarışmacıları değerlendirecek.

 

Yeni sezonun ilk bölüm konuk jürisi; girişimcilik dünyasının başarılı ve değerli ismi,  Webrazzi Kurucusu ve Editörü, aynı zamanda Crenvo Danışmanlık Şirketi’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Arda Kutsal olacak.

Yarışma hakkında daha detaylı bilgi için www.birfikrinmivar.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Yarışmaya başvurmak isteyen girişimciler basvuruformu.birfikrinmivar.com adresindeki başvuru formunu doldurabilir. Yarışmayla ilgili tüm gelişmeleri Facebook sayfası'ndan ve Twitter profili'den takip edebilirsniz.

Bir Fikrin mi Var? bu Çarşamba akşamı 22:45 de TV8 ekranlarında. Haberimizi fikirlerine güvenen, girişimciliğine özgüveni tam  girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor