Yeni Nesil e-Ticaret Platformu KurusuKurusuna.com Açıldı!

İnternetten alışverişe yeni bir boyut kazandıran ve kullanıcılarını eğlendirirken kazandırmayı amaçlayan KurusuKurusuna.com açıldı. Kemal Oytun Yeniş isimli genç bir girişimcinin iş fikri olarak ortaya çıkan sitede bilgisayar, elektronik, beyaz eşya, kişisel bakım, oyun, hobi, anne ve bebek gibi farklı kategorilerdeki tüm ürünler 0 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya sunuluyor. Detaylar haberimizde..

İnternetten alışverişe yeni bir boyut kazandıran ve kullanıcılarını eğlendirirken kazandırmayı amaçlayan KurusuKurusuna.com açıldı. Kemal Oytun Yeniş isimli genç bir girişimcinin iş fikri olarak ortaya çıkan sitede bilgisayar, elektronik, beyaz eşya, kişisel bakım, oyun, hobi, anne ve bebek gibi farklı kategorilerdeki tüm ürünler 0 TL başlangıç fiyatı ile açık artırmaya sunuluyor.

Açık artırma heyecanına ortak olmak isteyen kullanıcılar, açık artırmaya sunulan ürünlere %99’a varan fiyat avantajlarıyla sahip olabiliyor. Kazanamayanlar ise, açık artırma sırasında harcadıkları kuruşları sitenin vitrin bölümünden yapacakları alışverişlerde 90 gün süreyle indirim olarak kullanıp fiyat avantajı yakalıyor.

Online Alışverişe Eğlence Katan Bir Platform

İnternet alışverişine heyecan ve eğlence katan KurusuKurusuna.com, müşterilerine kuruşların değerli olduğu bir dünya sunuyor. Sahip olduğu e-ticaret modeli ile Türkiye’de bir ilk olan Kuruşu Kuruşuna’da, popüler ürünler 0 TL başlangıç fiyatıyla açık artırmaya çıkıyor. Açık artırmaya katılmak için siteye üye olmak ve tanesi 0,80 TL’den satılan SüperKuruş’lardan almak gerekiyor. Açık artırma süresi sona erdiğinde en son teklif veren kullanıcı, ürünü açık artırma fiyatından %99’a varan indirimlerle satın alma hakkına sahip oluyor. Artırmayı kazanamayan kullanıcılar, harcadıkları SüperKuruş’ları 90 gün süreyle sitenin Vitrin bölümünden yapacakları alışverişlerde indirim olarak kullanabiliyor. Böylece açık artırmaya katılanlar da kazananlar da avantajlı alışveriş yapabiliyor.

3 kuruşun bile değerli olduğu bir alışveriş platformu KurusuKurusuna.com, 5 yılda 5 milyon ziyaretçi ve 25 milyon TL ciro hedefliyor

Sitenin yöneticisi ve fikir babası Kemal Oytun Yeniş, hayata geçirdikleri Kuruşu Kuruşuna’nın amacını “Tüketicilere her koşulda kazandıracak bir alışveriş deneyimi yaşatmak ve bu sayede geniş bir aile haline gelmek” olarak özetliyor. “Bunu sağlamak için üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirilen açık artırmalar üzerine kurulu bir alışveriş modeli kurguladık. KurusuKurusuna.com olarak 5 yılda ziyaretçi sayımızı 5 milyona, ciromuzu ise 25 milyon TL’ye çıkarmayı hedefliyoruz ” diyen Yeniş, Kuruşu Kuruşuna’nın adından da anlaşılacağı üzere kuruşların değer kazandığı bir dünya olduğunu söylüyor. Bu benzersiz alışveriş deneyimine katılmak isteyenler, www.kurusukurusuna.com adresini ziyaret ederek siteye ücretsiz üye olabilirsiniz.

Türkiye’nin yeni nesil online alışveriş deneyimi Kurusu Kuruşuna hakkında detaylı bilgi almak ve ihtiyaç duydukları ürünlere avantajlı koşullarda sahip olmak isteyenler www.kurusukurusuna.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberimizi, online alışverişte yenilikçi yaklaşımları seven okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

 

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor