GİGED'den Girişimcilere AB Projeleri Uzmanlık Eğitimi!

Girişimci Gençler Derneği (GİGED), dernek üyelerine ve diğer Sosyal Girişimci gruplara, proje üretme ve geliştirme çalışmalarında destek olmak için AB Proje Atölyesi düzenliyor. AB Proje Eğitimi ve Workshop çalışması, KariyerİST Proje Koordinatörü ve AB Proje Uzmanı Kamil KASACI’nın eğitmenliği ve moderatörlüğünde yürütülecek. Bizde başvuran ilk 10 okurumuza %20 indirim fırsatı sunuyoruz. Detaylar haberimizde..

Hayalleri kağıda dökme vakti! Girişimci Gençler Derneği (GİGED) AB Çalışmaları Komitesi, hem derneğin üyelerine hem de diğer Sosyal Girişimci gruplara, proje üretme ve geliştirme çalışmalarında destek olmak için AB Proje Atölyesi düzenliyor

AB Proje Eğitimi ve Workshop çalışması, KariyerİST Proje Koordinatörü ve AB Proje Uzmanı Kamil KASACI’nın eğitmenliği ve moderatörlüğünde yürütülecek.

GİGED kurucu başkanı Uygar Yabar atölye amacını şöyle açıklıyor;

"8 hafta sürecek "AB Proje Atölyesi" AB, AB Projeleri ve Proje Döngüsü hakkında en ufak bilgisi olmayan katılımcılarımızla, deneyimli eğitmenlerimiz eşliğinde bol bol pratik yaparak ulusal ve uluslar arası hibe programlarına yönelik projeler hazırlayıp bu konularda uzmanlaşacağız. "

Maddelendirmek gerekirse;

  • Dernek projelerinde yer alacak üyelerimizin proje yazma,proje başlıklarını öğrenme ve yönetme deneyimi edindirmek
  • Dernek üyesi olmayan ama derneğin amacına uygun, kar amacı gütmeyecek sosyal girişimci grupların üyelerine proje yazma,proje başlıklarını öğrenme ve yönetme deneyimi edindirmek
  • Derneğin kendi projeleri veya derneğin işbirliği içerisinde olduğu kurumların projelerinde yer alacak proje arkadaşları bulma

proje amaçları. Kontenjan 20 kişilik olup katılımcılar, başvuran kişilerle bire bir görüşmeler sonucu belirlenecek.

Atölye İşleyiş ve İçeriği:

  • AB Proje Atölyesi tamamen bir atölye çalışması olup, eğitime katılacak katılımcıların beraber hareket edip, birbirleriyle yardımlaşması ve fikir alışverişinde bulunmasıyla yürütülecek olan bir "atölye" çalışmasıdır.
  • AB Proje Eğitimi ve Workshop çalışması, KariyerİST Proje Koordinatörü ve AB Proje Uzmanı Kamil KASACI’nın eğitmenliği ve moderatörlüğünde yürütülecektir.

8 Haftalık eğitimin içeriğine ilgili etkinlik sayfasından ulaşabilirsiniz. 8 haftalık eğitim sonucunda devamlılık gösteren katılımcılar, dernek veya derneğin işbirliği içerisinde olduğu kurumların herhangi bir projesinde aktif görev alıp,proje deneyimi kazandıktan sonra sertifika almaya hak kazanacak.

Yüksek fiyatlara verilen Proje Döngüsü eğitiminden ve atölye boyunca gerçekleşecek diğer interaktif çalışmalarzdan GİGED üyeleri ücretsiz, diğer katılımcılar ise 150 TL karşılığında yararlanabiliyor.

 


Girişim Haber olarak 10 okurumuza bu değerli eğitim için %20 indirimli katılım fırsatı sunuyoruz. Eğer fırsattan faydalanmak istiyorsanız; tek yapmanız gereken iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçip indirim kodunuzu almak ve ön başvuru formunun not kısmında belirtmek. Başvuru için acele edin.


Ön Başvuru için linkteki formu doldurmanız gerekiyor. Katılım konusundakji ayrıntılı bilgi ve sorularınız için: GİGED AB Çalışmaları Komitesi Başkanı Neslihan Çiflik ile iletişime geçebilirsiniz. neslihanciflik@giged.org.tr 0530 223 1760

Ayrıca atölye çalışması ile ilgili gelişmeleri facebook.com/abprojeatolyesi sayfasında ve twitter.com/ABProjeAtolyesi profilinden takip edebilirsiniz.

AB Projeleri Uzmanlık Eğitimi
Düzenleyen: Girişimci Gençler Derneği (GİGED)
Yer: GİGED Merkez Ofisi
Başlangıç: 02.02.2013 10:00
Bitiş: 02.04.2013 18:00

Haberimizi Avrupa Birliği (AB) Proje fonlarıyla ilgilenen okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor