GİV Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Bu yıl ikincisi organize edilen GİV Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri, 15 ocak 2013 Salı gecesi gerçekleştirilen tören ile sahiplerini buldu. Bu yıl ikincisi organize edilen ve Girişimcilik, Proje/Fikir, Basın ile Başarılı Kamu Yöneticisi Ödülleri olmak üzere dört alanda verilen GİV Hayati Üstün Girişimcilik ÖdülTöreni önceki günü Bahariye Mevlevihanesi’nde gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..

Bu yıl ikincisi organize edilen GİV Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri, 15 ocak 2013 Salı gecesi gerçekleştirilen tören ile sahiplerini buldu. Bu yıl ikincisi organize edilen ve Girişimcilik, Proje/Fikir, Basın ile Başarılı Kamu Yöneticisi Ödülleri olmak üzere dört alanda verilen GİV Hayati Üstün Girişimcilik ÖdülTöreni önceki günü Bahariye Mevlevihanesi’nde gerçekleştirildi.

Ödül Töreni’nin açılış konuşmasını yapan GİV Başkanı Mehmet Koç, girişimciliğin önemine dikkat çekti. Girişimci olmak kadar vizyon, misyon ve hedef sahibi olmak gerektiğini de kaydetti. Koç, başarının çalışmaktan geçtiğini vurguladı.

İşte Girişimci İşadamları Vakfı tarafınca verilen Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri;

  • Yılın Kamu Yöneticisi Ödülü’nü KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan
  • Yılın Basın Yayın Ödülü’nü Hürriyet Gazetesi Ekonomi Editörü Sadi Özdemir
  • Yılın Proje Fikir Ödülü’nü 
    • 1. Ödül: Göktürk Yetim “Adcaptcha Doğrulama Kodu”, 
    • 2. Ödül: Engin Sever “Otopark Rezervasyon Sistemi”, 
    • 3. Ödül: Niyazi Korkut Uluaydın “Elektromanyetik Koruma Kalkanlama Proje ve Ürün Geliştirilmesi” ile aldı.
  • Yılın Girişimcilik Ödülü’nün sahibi de Sunny Elektronik’ten Mehmet Atmaca oldu.
Ayrıca gecede; girişimcilik ödülleri yanısıra başarı plaketleri de verildi. Lokman Hekim Danışmanlık adına Sezgin Sezer başarı plaketini aldı.

Vahap Küçük: Değişim ve İnovasyondan Yana Olduk

Törende konuşmacı olarak yer alan LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük de girişimciliğin önemine işaret ederek, şirketin gelişimi ile ilgili bilgi verdi. Başarılı olmak ve devamlılık için işe odaklanmak ile çalışmak gerektiğini söyleyen Küçük, Zeytinburnu’nda konfeksiyon ve fason üretimi yapan bir firma iken LC Waikiki’nin Avrupa’nın en önemli markalarından biri haline geldiğini söyledi. Küçük, Fransız firmanın tüm lisanslarını satın aldıklarını ve markayı dünya markası haline getirdiklerini söyledi.

Sektörü çok iyi takip ettiklerini dile getiren Küçük, başarılı ve başarısız sektördeki bütün firmaları incelediklerini söyledi. Bütün bunları kendi başarıları ve süreklilikleri için değerlendirdiklerini ifade eden Küçük, sektördeki bilgi ve tecrübelerden hep faydalandıklarını kaydetti. Kendi bildikleri işin dışında başka bir sektörle ilgilenmediklerini dile getiren Küçük, Sadece işimize markamıza odaklandık. İşletme sermayesi ve nakit akışına nakit yönetimine önem verdik. Değişim ve inovasyondan yana olduk. Sürekli kendimizi işimizi kalitemizi çeşidimizi yenileyecek çalışmalar içinde olduk. Eleman eğitimi ve kalitesine önem verdik. Kendi insan kaynakları eğitim birimimizi kurduk.

Dünya konjonktürünü ülke ekonomisini yakından takip ederek tedbirleri önceden almaya çalıştık. Müşteri şikayetlerini önemsedik ve anında cevap verdik. İnsan kalitesine eğitimine önem verdik. Müşteri memnuniyetini önemsedik. Çalışanlarımızın memnuniyeti de bizim için önemli. Kaliteden taviz vermedik. Sabır ve sebatla hep çalıştık ve işimizi severek yaptık yapmaya devam edeceğiz. diye konuştu.

Törende konuşan GİV Değerlendirme Heyeti Üyesi Erdal Kılıç ise girişimcilerin desteklenmesi gerektiğine işaret ederek, GİV’in amaçlarından birinin de bu olduğunu kaydetti. Kılıç, bu amaçla ödül törenini düzenlediklerini ve farkındalık sağlamak istediklerini sözlerine ekledi.

İşte Girişimci İşadamları Vakfı tarafınca Hayati Üstün Girişimcilik Ödülleri ile ödüllendirilen tüm girişimci işadamlarımızı Girişim Haber olarak tebrik ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorumlar

Bahri ÇETİN
Bahri ÇETİN
Girişimciler herzaman desteklenmeli ve gereken önem verilerek ufukları açılmalı

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor