Garanti ve MMA, Türkiye'nin Mobil Girişimcilerini Arıyor!

Garanti Bankası ve Mobil Pazarlama Derneği, Türkiye’nin mobil girişimcisini seçiyor. Mobil kanallardaki girişimci sayısını artırmak amacıyla düzenlenen yarışmaya son başvuru tarihi ise 30 Ocak. Garanti Bankası, 40 ülkede faaliyet gösteren Mobil Pazarlama Derneği'nin (Mobile Marketing Association) işbirliğiyle mobil kanallarda geliştirilen fikirlerin sayısını artırmak ve bu alandaki girişimcilere destek sağlamak amacıyla, yılın mobil girişimcilerini seçecek. Yarışmanın ön elemeleri, 2013 yılının şubat ayında yapılacak. Detaylar haberimizde..

Garanti Bankası ve Mobil Pazarlama Derneği, Türkiye’nin mobil girişimcisini seçiyor. Mobil kanallardaki girişimci sayısını artırmak amacıyla düzenlenen yarışmaya son başvuru tarihi ise 30 Ocak

Garanti Bankası, 40 ülkede faaliyet gösteren Mobil Pazarlama Derneği'nin (Mobile Marketing Association) işbirliğiyle mobil kanallarda geliştirilen fikirlerin sayısını artırmak ve bu alandaki girişimcilere destek sağlamak amacıyla, yılın mobil girişimcilerini seçecek. Yarışmanın ön elemeleri, 2013 yılının şubat ayında yapılacak.

Finale kalan beş girişimcifikirlerini, mart ayında jüriye sunacak. Değerlendirmenin sonucunda;

  • 1′inci seçilen girişimciye 15 bin TL,
  • 2’nciye 10 bin TL,
  • 3′üncüye ise 5 bin TL

nakit para ödülü verilecek. Adaylar, www.garanti.com.tr/mobilgirisimci adresinden alacakları formu, gerekli belgelerle beraber, 30 Ocak 2013 tarihine kadar mobilgirisimci@garanti.com.tr mail adresine ileterek, başvuruda bulunabiliyorlar.

50 Bin TL Destek

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, mobil girişimcileri cesaretlendirmek ve mobil kanallarda geliştirilen fikirlerin sayısını artırmak amacıyla, yılın mobil girişimcilerini seçeceklerin i söylüyor ve “İyi planlanmış, yaratıcı ve inovatifmobil iş fikirlerininin somut başarılı projelere dönüşerek hayata geçmesinde rol alacağımız için heyecanlıyız" diyor.

Garanti Bankası, teknoloji odaklı yenilikçi girişimlerin artmasını sağlamak amacıyla, mobil uygulama geliştiren girişimcilere, iş kurmaları ve büyütmeleri için finansman desteği veriyor. Mobil platformlarda oyun, sosyal medya ve finans uygulamalarını hayata geçiren girişimciler, mobil girişimci destek kredisi kullanabiliyor. Uygun faiz oranları ve vade alternatifleriyle 50 bin TL’ye kadar verilen destek kredisi kapsamında girişimcilere, vade boyunca tüm hesaplarından işletim ücreti muafiyeti ve altı ay boyunca ücretsiz para transferi imkanı da sunuluyor.

Yılın Mobil Girişimcisi yarışması hakkında daha fazla bilgi için www.garanti.com.tr/mobilgirisimci adresini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, başvurular 30 Ocak'ta bitiyor.

Ekonomist kaynaklı haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor