İTO'dan Girişimcilere KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Girişimciliğinin gelişmesine ve desteklemesine yönelik çalışmalar kapsamında, İTO tarafından girişimcilik konusunda ücretsiz olarak “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” verilecek. Girişimciliğe yönelik verilecek bu eğitim 11 Şubat 2013 tarihinde başlayıp 12 Mart 2013'te son bulacak. Katılımın ücretsiz olduğu eğitime katılmak isteyen okurlarımızın, başvuru için İTO eğitim detay sayfasında yer alan katılım formunu ve girişimcilik testini doldurarak, kimlik fotokopisi ile birlikte; aşağıdaki bilgilere faks veya e-posta olarak 24 Ocak 2013 tarihine kadar iletmeleri gerekiyor. Detaylar haberimizde..

Girişimciliğinin gelişmesine ve desteklemesine yönelik çalışmalar kapsamında, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından girişimcilik konusunda ücretsiz olarak “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” verilecek.

Girişimciliğe yönelik verilecek bu eğitim 11 Şubat 2013 tarihinde başlayıp 12 Mart 2013'te son bulacak. Katılımın ücretsiz olduğu eğitime katılmak isteyen okurlarımızın, başvuru için İTO eğitim detay sayfasında yer alan katılım formunu ve girişimcilik testini doldurarak, kimlik fotokopisi ile birlikte; aşağıdaki bilgilere faks veya e-posta olarak 24 Ocak 2013 tarihine kadar iletmeleri gerekiyor. Katılım ve detaylı bilgi için: Ahmet Güneri

Tel        : (0212) 455 47 80
Faks     : (0212) 513 82 19
e-posta : ahmet.guneri@ito.org.tr

Eğitimin içerik ve detaylarına İTO eğitim sayfasından, eğitim sonrası KOSGEB destek süreçlerine de ilgili KOSGEB sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ayrıca diğer il ve bögelerdeki tüm güncel KOSGEB Uygulamalı Giirşimcilik Eğitimleri'ne bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

İTO kaynaklı bu haberimizi Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi alıp KOSGEB desteklerinden faydalanmak isteyen İstanbullu tüm girişimci okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor