ARI Çekirdek 2013 Yeni Dönem Başvuruları Başladı!

Bir girişimcinin ihtiyaç duyduğu finansman ve ekosistemi sağlayan ARI Çekirdek’te yeni dönem başladı. Yeni dönem online başvurular Mart 2013’te son buluyor. Projelerin jüri üyelerince değerlendirilme sürecinden sonra Çekirdek imkanlarından faydalanmaya hak kazanan finalistler, 14 Mayıs 2013 - 17 Ağustos 2013 tarihleri arasında kampa giriyor. Akıl hocalığı, danışmanlık, mentorluk hizmetlerinden faydalanıyor. 30 Kasım 2013 ARI Çekirdek Finali'nde 185.000 TL'lik ödüller, sahipleriyle buluşuyor. Detaylar haberimizde..

Bir girişimcinin ihtiyaç duyduğu finansman ve ekosistemi sağlayan ARI Çekirdek’te yeni dönem başladı. Yeni dönem online başvurular Mart 2013’te son buluyor.

Projelerin jüri üyelerince değerlendirilme sürecinden sonra Çekirdek imkanlarından faydalanmaya hak kazanan finalistler,  14 Mayıs 2013 - 17 Ağustos 2013 tarihleri arasında kampa giriyor. Akıl hocalığı, danışmanlık, mentorluk hizmetlerinden faydalanıyor. 30 Kasım 2013 ARI Çekirdek Finali'nde 185.000 TL'lik ödüller, sahipleriyle buluşuyor. 2013 Çekirdek takvimini buradan inceleyebilirsiniz.

Özetle ARI Çekirdek;

  • Bir fikrin projeye/ürüne/hizmete dönüşebilmesi için genç girişimcilere öncelikle araştırmalarını yapabilecekleri altyapı ve üstyapı olanaklarını bir MERKEZ bünyesinde temin etmekte;
  • Fikirden projeye giden süreçte genç girişimcilere kimi zaman başarılı birer mühendis kimi zamansa yetenekli birer iş adamı olmayı öğreten eğitim ve öğrenim imkânlarını bir KAMP süresince sunmakta;
  • Projelerini hayata geçirilebilmek için genç girişimcilerin ihtiyacı olan finansal destekleri -aynı ticari hayatta olduğu gibi- rekabet koşulları altında, sinerji ve işbirliği olanaklarını kullanarak elde edebilecekleri bir YARIŞMA modeli ile sağlamakta.

Teknoloji tabanlı yenilikçi fikirlerin hayata geçirilebilmesi ve katma değere dönüşebilmesi için; ofis/laboratuvar, eğitim/danışmanlık ve finansman üçlüsünün içerik olarak dolu ve dengeli bir bileşimi olması gerekliliğinden yola çıkarak ARI Çekirdek, üç aşamalı olarak modellenmiş.

Yeni ARI Çekirdek döneminin başvuru sürecini ve merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını incelemenizi öneriyoruz. ARI Çekirdek hakkında daha fazla bilgi için www.aricekirdek.com.tr'yi didik didik edebilirsiniz.

Girişimcilere yeni dönem Arı Çekirdek fırsatını değerlendirmelerini tavsiye ediyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor