Girişimcilikte Geleceğin Adımları Neler Olacak? [Video Haber]

11-13 Eylül’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi '12'de sadece bilişim teknolojilerinin geleceği değil, girişimciliğin de geleceği ele alındı. Bilişim Zirvesi '12'de düzenlenen Girişimcilikte Sonraki Adım Forumu'nda; Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Intel Türkiye, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu Kurumsal İlişkiler Direktörü Ferruh Gürtaş, Intel Capital Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika (MENA) Bölge Direktörü Barış Aksoy ve panel konuşmacıları olarak; Ashoka Türkiye Temsilcisi Zeynep Medyanoğlu, Tarımsal Pazarlama Kurucu Ortağı Tülin Akın, TTGV Genel Sekreteri Mete Çakmakçı, Peak Games Eş Kurucusu ve Streteji Başkanı Rina Onur, Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Kurumsal Çözümler Koordinatörü Ozan Sönmez ve Nokta Genel Müdürü Tümay Asena girişimciliğin geleceğini değerlendirdiler ve öngörülerini paylaştılar. İşte girişimcilikte geleceğin adımları..

11-13 Eylül’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi '12'de sadece bilişim teknolojilerinin geleceği değil, girişimciliğin de geleceği ele alındı.

Bilişim Zirvesi '12'de düzenlenen Girişimcilikte Sonraki Adım Forumu'nda; Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın, Intel Türkiye, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu Kurumsal İlişkiler Direktörü Ferruh Gürtaş, Intel Capital Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika (MENA) Bölge Direktörü Barış Aksoy ve panel konuşmacıları olarak; Ashoka Türkiye Temsilcisi Zeynep Medyanoğlu, Tarımsal Pazarlama Kurucu Ortağı Tülin Akın, TTGV Genel Sekreteri Mete Çakmakçı, Peak Games Eş Kurucusu ve Streteji Başkanı Rina Onur, Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Kurumsal Çözümler Koordinatörü Ozan Sönmez ve Nokta Genel Müdürü Tümay Asena girişimciliğin geleceğini değerlendirdiler ve öngörülerini paylaştılar.

Girişimcilikte Sonraki Adım Forumu'na  Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın’ın ”Girişimcilik Kültürü ve Kurum İçi Girişimciliğin Özendirilmesi” başlıklı konuşmasıyla başladı.

Burak Aydın’ın ardından Intel Türkiye, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu Kurumsal İlişkiler Direktörü Ferruh Gürtaş, “Girişimcilikte Kültürel Farklılıklar ve Girişimcilik Eğitiminin Önemi” konulu konuşması için kürsüye geldi.

Ferruh Gürtaş’ın ardından “Girişimcilikte Küresel Yaklaşımlar, Silikon Vadisi Girişimciliği Nasıl Destekliyor?” başlıklı konuşmasını yapmak üzere Intel Capital Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika (MENA) Bölge Direktörü Barış Aksoy kürsüye geldi.

Girişimcilikte Sonraki Adım Forumu’nda son olarak Fortune Türkiye Teknoloji Editörü Kerem Özdemir’in moderatörlüğündeki “Girişimcilikte Sonraki Adım” paneline geçildi.

Panelin konuşmacıları arasında Ashoka Türkiye Temsilcisi Zeynep Medyanoğlu, Tarımsal Pazarlama Kurucu Ortağı Tülin Akın, TTGV Genel Sekreteri Mete Çakmakçı, Peak Games Eş Kurucusu ve Streteji Başkanı Rina Onur, Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Merkezi Kurumsal Çözümler Koordinatörü Ozan Sönmez ve Nokta Genel Müdürü Tümay Asena yer aldı.

Bilişim Zirvesi '12 neler olup bitti, neler sunuldu neler söylendi merak ediyorsanız www.bilisimzirvesi.com.tr/12/ adresini incelemenizi, bu adresteki sunum ve videoları izlemenizi tavsiye ediyoruz.

BTnet kaynaklı haberimizi girişim kelimesini hayat önceliklerinin en ön sıralarına alan okurlarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorumlar

Salih Şanal
Salih Şanal
Girişim kelimesi benim hayatımda en önemli öncelik.. Böyle güzel yazılar yazıp bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor