Galata İş Melekleri, Girişimcileri ve Yatırımcıları Buluşturuyor!

Melek yatırımcı kavramının Türkiye’deki temsilcilerinden Galata İş Melekleri, 5 Ekim 2012 tarihinde Ritz Carlton Otel’de ‘Yatırımcı Buluşması’ konferansı düzenliyor. Konferansın açılış konuşmasını Başbakan Yardımcısı Ali Babacan yapacak. Konferansa, aralarında Skype ve Facebook’a yaptığı erken yatırımları ile dikkati çeken ve 2011’de yılın yatırımcısı seçilen Klaus Hommels, SoftTech Venture Capital’in kurucusu ve yönetici ortağı Jeff Clavier, EG Yatırım Bankacılığı’nın kurucusu ve yönetici ortağı Stefan Heilmann ve Accel Partners’ın Londra ortaklarından Michiel Kotting‘in de bulunduğu birçok önemli yabancı yatırımcı katılacak. Detaylar haberimizde..

Melek yatırımcı kavramının Türkiye’deki temsilcilerinden Galata İş Melekleri, 5 Ekim 2012 tarihinde Ritz Carlton Otel’de ‘Yatırımcı Buluşması’ konferansı düzenliyor.

Yabancı yatırımcıların Türkiye’yi daha yakından tanımalarına fırsat veren konferans, yenilikçi fikir sahibi Türk ve yabancı girişimcileri bir araya getirecek.

Konferansın açılış konuşmasını Başbakan Yardımcısı Ali Babacan yapacak. Konferansa, aralarında Skype ve Facebook’a yaptığı erken yatırımları ile dikkati çeken ve 2011’de yılın yatırımcısı seçilen Klaus Hommels, SoftTech Venture Capital’in kurucusu ve yönetici ortağı Jeff Clavier, EG Yatırım Bankacılığı’nın kurucusu ve yönetici ortağı Stefan Heilmann ve Accel Partners’ın Londra ortaklarından Michiel Kotting‘in de bulunduğu birçok önemli yabancı yatırımcı katılacak.

Konferansın ikinci oturumu ise Ali Sabancı, Özcan Tahincioğlu gibi girişimcilikleriyle önemli başarılara imza atan ve Türk ekonomisine yön veren iş adamlarının yanısıra TTGV Genel Sekreteri Mete Çakmakcı ile Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın‘ın katılımıyla gerçekleşecek.

“Teknoloji, Girişimci, Yatırımcı ve Girişim Sermayesi Yatırımlarının Ekonomi Üzerindeki Etkileri”, “Global Trendlere Yakından Bakış” ve “Türkiye’deki Gelişmeler ve Yeni Trendler” konularının ele alınacağı zirvede, girişimciler, şirketlerini yatırımcılara tanıtma ve stratejik ve finansal ortak bulma imkanına da sahip olacaklar.

Galata İş Melekleri Hakkında

Galata İş Melekleri İstanbul’un ilk melek yatırımcı organizasyonudur. Galata İş Melekleri zamanlarını ve paralarını yeni, ileri teknoloji start up şirketlerine yatırım yapan girişimciler, yöneticiler ve melek yatırımcılardan oluşan bir gruptur. Galata İş Melekleri üyeleri Airties, Yemeksepeti.com, Mynet.com ve Markafoni.com gibi şirketler kurmuşlar ve Apple, eBay, Maxim, Turkcell ve DBI gibi şirketlerde üst düzey yöneticilik yapmışlardır.

Galata İş Melekleri kâr amacı gütmeyen bir dernek olarak faaliyet göstermekte olup melek yatırımcılar ile arzulu girişimcileri bir araya getirerek yatırım olanakları ve startuplarla ilgili fikir alışverişi yapmalarını sağlayan bir platform rolü üstlenmektedir. Daha fazla bilgi için: www.galatabusinessangels.com

Konferansın web sayfasına www.gbameetup.com adresinden ulaşabilirsiniz. BTnet kaynaklı derleme haberimizi hem girişimcilerimiz hem de yatırımcılarımız başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor