5500 Programı Kullanıclarına Sunan indir.com Yenilendi!

Son günlerde açılmaya başlayan jenerik alan adlarından ve 2011 Aralık ayından beri yayında olan indir.com yakın zamanda oldukça önemli değişikliklerle birlikte tasarımını yeniledi. Logosundan başlayan bu arayüz değişikliği ile daha modern ve kullanıcı dostu arayüze kavuşmuş oldu. Esasında değişen sadece tasarım değil, tüm alt yapı yeniden hazırlanmış. Detaylar haberimizde..

Son günlerde açılmaya başlayan jenerik alan adlarından indir.com 2011 Aralık ayında yayına girdi. Yakın zamanda oldukça önemli değişikliklerle birlikte tasarımını yeniledi.

Logosundan başlayan bu arayüz değişikliği ile daha modern ve kullanıcı dostu arayüze kavuşmuş oldu. Esasında değişen sadece tasarım değil, tüm alt yapı yeniden hazırlanmış.

Sitede interaktifliği artırabilmek için farklı üyelik seçenekleri eklenmiş. Kullanıcılar Facebook, Twitter ve Google+ hesapları ile bağlanabiliyorlar, bununla birlikte sitenin kendi üyelik sistemi de mevcut. Kullanıcılar istedikleri programları ve haberleri favorilerine ekleyerek daha sonra hızlı bir şekilde ulaşabiliyorlar. Bunun yanında takip etmek istedikleri program hakkında bildirimlerde alıyorlar.

200 civarında Windows işletim sistemi üzerinde çalışan program ile yayın hayatına başlayan indir.com, bugün Mac programları ve mobil uygulamalar (Android, iPhone, iPad, Windows Phone) ile toplamda 5.500 programa ulaşmış durumda.

Sitede her program için özel olarak bir QR kod üretiliyor, bu QR kod sayesinde indirmek istediğiniz programı QR okuyucunuzla okutup indirebiliyorsunuz. Bu özellik mobil kullanıcılar için bilgisayarları başında mobil uygulamaları kolayca indirebilmelerini sağlıyor.

Sitesindeki içeriklere uygun haber içeriği de yazmaya başlayan site teknolojinin başka alanlarında haberlere yer vermeyeceğini belirtiyor.

Facebook'u daha aktif kullanmak üzere facebook.com/indir adresini de kullanmaya başlayan site aynı zamanda Google+ hesabını da aktif bir biçimde kullanıyor.

İzin verilen dosyaların tamamının kendi sunucularında barındıran site mobil uygulamalar için resmi adreslerine yönlendiriyor.

Türk Girişimcileri Destekliyoruz

Girişim Haber'e yaptığı açıklamada Hasan Yaşar; "Özellikle Türk girişimcilerin yazılımlarına ve mobil uygulamalarına öncelik veriyoruz. Onların yazılımlarını sitemizde tanıtmaya çabalıyoruz. Türk yazılım sektörü ne kadar çok gelişirse, tüm sektörler bundan faydalanır." dedi.

indir.com hakkında daha fazla bilgi ve bünyesindeki programları incelemek için www.indir.com'u ziyaret edebilirsiniz.

İnternet girişimcisi Hasan Yaşar'a indir.com projesinde ve diğer projelerinde başarılar diliyor, haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Bu içeriği 5.895 kişi okudu.
Kategori: Girişim Gelişmeleri, Bilişim / Teknoloji
Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor