Ar-Ge'ci Girişimciler, IBM SmartCamp Başvuruları Devam Ediyor!

1 Temmuz 2012'den başvuruları başlayan, başlangıç aşamasındaki ar-ge odaklı çalışmalar yapan, Akıllı Dünya için çözümler üreten 0-5 yaş arası genç girişimciler arayan IBM SmartCamp’ın Türkiye başvuruları devam ediyor. Türkiye'de ilk defa geçen sene gerçekleştirilen, başlangıç aşamasındaki girişimci şirketleri belirlemeyi hedefleyen özel bir ağ oluşturma ve danışmanlık programı olan IBMSmartCamp akademik çevreler, devlet kurumları, risk sermayesi yatırımcıları ve yeni şirketlere erişerek, yerel ekosistemi bir araya getiren bir etkinlik. Detaylar haberimizde..

1 Temmuz 2012'den başvuruları başlayan, başlangıç aşamasındaki ar-ge odaklı çalışmalar yapan, Akıllı Dünya için çözümler üreten 0-5 yaş arası genç girişimciler arayan IBM SmartCamp’ın Türkiye başvuruları devam ediyor.

Türkiye'de ilk defa geçen sene gerçekleştirilen, başlangıç aşamasındaki girişimci şirketleri belirlemeyi hedefleyen özel bir ağ oluşturma ve danışmanlık programı olan IBMSmartCamp akademik çevreler, devlet kurumları, risk sermayesi yatırımcıları ve yeni şirketlere erişerek, yerel ekosistemi bir araya getiren bir etkinlik.

Etkinlik kapsamında Akıllı Enerji Ağları, Akıllı Trafik Sistemleri, Akıllı Gıda, Akıllı Sağlık, Akıllı Su Yönetimi, Akıllı Tedarik Zinciri, Akıllı Bölgeler gibi alanlarda IBM tarafından daha yaşanılabilir bir dünya için çözümler başlığı altında ürün geliştirmekte olan, 0-5 yaş arası şirketlerin desteklenmesi hedeflenmekte.

Etkinliğe katılan şirketler;

  • Konularında uzman, yatırımcılar dâhil, 25 IBM danışmanı ile tanışma ve birlikte çalışma,
  • En başarılı şirket için IBM’den 12 haftalık danışmanlık alma ve IBM SMARTCAMP dünya finallerine katılma,
  • Teknoloji, pazarlama ve küresel pazara gidiş modelleri konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti alma,
  • IBM Küresel Çözümler Katalogunda yer almak ve ortak iş planı hazırlama,
  • Girişimci ve ürünler için görünürlüklerinin artırılmasına yönelik basın etkinliklerine katılım,

fırsatlarını elde ediyorlar.

Ulusal ve uluslararası pazarlara açılabilmeleri açısından önemli bir fırsat oluşturan bu etkinliğe katılmak isteyen, ilgili alanlarda ürünleri bulunan girişimcilerimizi http://www.f6s.com/ibmsmartcampistanbul adresinde yer alan bağlantıları kullanarak etkinliğe kaydolmaya davet ediyoruz.

Son başvuru tarihi 31 Ağustos 2012 olan etkinlikle ilgili detaylı bilgilere http://www.ibm.com/isv/startup/smartcamp adresinden erişebilir, sorularınız için Sn. Jale Akyel (jale@tr.ibm.com) ve Sn. Gülgün Kermen (gulgunb@tr.ibm.com) ile temasa geçebilirsiniz. Ayrıca yarışma hakkında daha fazla bilgi için tarafımıza iletilen sunumu da muhakkak incelemenizi öneriyoruz.

Akıllı dünyaya uygun çözümleriniz varsa ve 0-5 yıl arasında faaliyet gösteren genç bir şirketseniz ve teknoloji ile dünya problemlerine çözümler üretiyorsanız; dünya çapında ünlü girişimcilerin ve yatırımcıların tecrubelerinden yararlanıp, danışmanlık alma imkanı sizleri bekliyor. Küresel şirket olma yolunda ilk adımı atın ve başvurun!

Unutmayın, başvurular 31 Ağustos'ta bitiyor.

Haberimizi 0-5 yaşında ar-ge girişim şirketi olan girişimcilerimiz başta olmak üzere tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyoruz.

İdris Cin / Girişim Haber

Yazar İdris Cin Hakkında

Matematik Mühendisi olup, 2005 yılından beri bilişim sektöründe Yazılım Mühendisi olarak çalışmakta olan İdris Cin, 2006'dan beri girişim analizleri yazdığı kişisel blogunu Eylül 2010'da Girişim Haber olarak profesyonelleştirdi. Girişim Haber Yayın Yönetmenliğinin yanısıra özel sektörde Yazılım Proje Yöneticisi ünvanıyla profesyonel hayatına devam etmektedir.

Yorum Ekle

Ad Soyad *
E-mail * (Gravatar resminiz görünecek)
Web
KalınYatayAltı ÇiziliAlıntı
  •   Yorum  
  •   Önizle  
Yükleniyor